Nabeschouwing Lealtad - Cádiz (0-1) || Copa Del Rey 2019/2020

Dinsdag 17 december 2019 - 15:30 uur



In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Lealtad het dinsdag 17 december 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Las Callejas in Villaviciosa.

Via de Lealtad - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lealtad - Cádiz (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Lealtad en Cádiz is onder leiding van scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva geëindigd in een 0-1 overwinning voor Cádiz. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door D. Querol, waarmee Cádiz met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Cádiz dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Cádiz uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Lealtad - Cádiz
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
4
15
Schoten op doel
1
7
Aanvallen
108
141
Gevaarlijke aanvallen
37
101
Corners
0
11
Wissels
3
4
LIVE Lealtad - Cádiz 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lealtad - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Gele kaart Lealtad Gele kaart voor R. Perez Lealtad
56' Gele kaart Lealtad Gele kaart voor P. Pedrayes Lealtad
60' Wissel Cádiz Wissel C. Quintana voor A. Lozano Cádiz
65' Wissel Lealtad Wissel J. Perez Lopez voor S. Fernandez Lealtad
73' Wissel Lealtad Wissel A. Garcia Prieto voor Semedo Xabi Lealtad
75' Doelpunt Cádiz Doelpunt D. Querol Cádiz 0-1
79' Wissel Cádiz Wissel S. Perez voor J. Navarro Cádiz
80' Wissel Lealtad Wissel D. Fernandez voor J. Piniella Lealtad
90' Wissel Cádiz Wissel Isaac Carcelen voor I. Alejo Cádiz
Video hoogtepunten en samenvatting Lealtad - Cádiz
Opstellingen Lealtad - Cádiz

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lealtad - Cádiz

Lealtad en Cádiz spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lealtad en Cádiz in de Copa Del Rey vond plaats op 10 september 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cádiz. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Cádiz favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lealtad te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lealtad. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lealtad 0
Winst Cádiz 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lealtad - Cádiz Opstelling Lealtad Opstelling Cádiz Live Lealtad - Cádiz Live Lealtad - Cádiz kijken Lealtad - Cádiz kijken Live Lealtad - Cádiz stream Lealtad - Cádiz Fox Sports Nabeschouwing Lealtad - Cádiz Uitslag Lealtad - Cádiz Statistieken Lealtad - Cádiz Copa Del Rey 2019/2020 Lealtad - Cádiz wedden Lealtad - Cádiz gokken Lealtad - Cádiz Unibet