Nabeschouwing Melilla - Ontinyent (2-0) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 17 oktober 2018 - 20:45 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Melilla het woensdag 17 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ontinyent. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Álvarez Claro in Melilla.

Via de Melilla - Ontinyent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Melilla - Ontinyent (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Melilla en Ontinyent is onder leiding van scheidsrechter Francisco Sáez Vital geëindigd in een 2-0 overwinning voor Melilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door Paco Aguza, waarmee Melilla met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Melilla opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het J. Ruano die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Melilla.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Melilla.

LIVE Melilla - Ontinyent 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Melilla - Ontinyent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Melilla Gele kaart voor Y. Qasmi Melilla
39' Gele kaart Ontinyent Gele kaart voor Satoca Ontinyent
63' Wissel Melilla Wissel Antonio Otegui voor Lolo Garrido Melilla
71' Wissel Ontinyent Wissel Mepomoceno voor Pablo Carbonell Ontinyent
77' Wissel Melilla Wissel Jordi Ortega voor Brian Martín Melilla
78' Gele kaart Ontinyent Gele kaart voor Álex Felip Ontinyent
82' Gele kaart Ontinyent Gele kaart voor Sergio Albiol Ontinyent
84' Doelpunt Melilla Doelpunt Paco Aguza Melilla 1-0
85' Gele kaart Ontinyent Gele kaart voor Fran Machado Ontinyent
86' Wissel Ontinyent Wissel S. Almirón voor Álex Felip Ontinyent
88' Wissel Melilla Wissel Ander Retamosa voor Igor Martínez Melilla
89' Wissel Ontinyent Wissel Javi Zarzo voor Sergio Albiol Ontinyent
93' Doelpunt Melilla Doelpunt J. Ruano Melilla 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Melilla - Ontinyent
Opstellingen Melilla - Ontinyent
De opstellingen van Melilla en Ontinyent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Melilla gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ontinyent zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Melilla - Ontinyent

Melilla en Ontinyent spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francisco Sáez Vital en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Melilla en Ontinyent elkaar treffen in de Copa Del Rey.