Nabeschouwing Melilla - Real Madrid (0-4) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 31 oktober 2018 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Melilla het woensdag 31 oktober 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Álvarez Claro in Melilla.

Via de Melilla - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Melilla - Real Madrid (0-4)

Het Copa Del Rey duel tussen Melilla en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 0-4 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door K. Benzema, waarmee Real Madrid met 0-1 de leiding nam. Real Madrid vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Marco Asensio op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van Real Madrid, waarmee Álvaro Odriozola zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Real Madrid in de 92e minuut, nadat Cristo González de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Real Madrid.

LIVE Melilla - Real Madrid 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Melilla - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Javier Sánchez Real Madrid
11' Gele kaart Melilla Gele kaart voor S. Chakla Melilla
28' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van Álvaro Odriozola Real Madrid 0-1
46' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Marco Asensio met assist van Vinícius Júnior Real Madrid 0-2
46' Wissel Real Madrid Wissel Nacho voor Sergio Ramos Real Madrid
46' Wissel Real Madrid Wissel F. Valverde voor K. Benzema Real Madrid
70' Wissel Melilla Wissel Brian Martín voor Y. Qasmi Melilla
72' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Lucas Vázquez Real Madrid
75' Wissel Melilla Wissel A. Brahim voor Igor Martínez Melilla
79' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Álvaro Odriozola met assist van Vinícius Júnior Real Madrid 0-3
83' Wissel Real Madrid Wissel Cristo González voor Marco Asensio Real Madrid
84' Wissel Melilla Wissel Fran Bueno voor Lolo Garrido Melilla
92' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Cristo González met assist van Álvaro Odriozola Real Madrid 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Melilla - Real Madrid
Opstellingen Melilla - Real Madrid
De opstellingen van Melilla en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Melilla gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Melilla - Real Madrid

Melilla en Real Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Melilla en Real Madrid elkaar treffen in de Copa Del Rey.