Nabeschouwing Mensajero - Compostela (0-3) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 5 september 2018 - 18:30 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Mensajero het woensdag 5 september 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Compostela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Silvestre Carrillo (Santa Cruz de la Palma (La Palma)) in La Palma.

Via de Mensajero - Compostela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mensajero - Compostela (0-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Mensajero en Compostela is onder leiding van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias geëindigd in een 0-3 overwinning voor Compostela. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door P. Aythami, waarmee Compostela met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Dani Camacho zorgde ervoor dat Compostela op 0-2 kwam te staan in de 67e minuut. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Miky Villar van Compostela die de 0-3 wist te maken in de 87e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias, waardoor Compostela een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Mensajero - Compostela 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mensajero - Compostela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt Compostela Doelpunt P. Aythami Compostela 0-1
67' Eigen doelpunt Compostela Eigen doelpunt Dani Camacho Compostela 0-2
87' Doelpunt Compostela Doelpunt Miky Villar Compostela 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Mensajero - Compostela
Opstellingen Mensajero - Compostela
De opstellingen van Mensajero en Compostela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Mensajero - Compostela

Mensajero en Compostela spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mensajero en Compostela elkaar treffen in de Copa Del Rey.