Nabeschouwing Merida - La Nucia (2-2) (3-2 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2019/2020

Woensdag 8 januari 2020 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Merida het woensdag 8 januari 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen La Nucia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Romano in Mérida.

Via de Merida - La Nucia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Merida - La Nucia (2-2) (3-2 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Merida en La Nucia is onder leiding van scheidsrechter Fernando Bueno Prieto geëindigd in een overwinning voor Merida. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Merida het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-2 gewonnen werd.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 35 minuten. Fofo maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee La Nucia vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. La Nucia vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Titi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut wist Merida de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Mena Mugica.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Pino de 2-2 maakte voor Merida.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-2 score in het voordeel van Merida, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Merida - La Nucia
2
2
LIVE Merida - La Nucia 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Merida - La Nucia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Penalty La Nucia Penalty Fofo La Nucia 0-1
39' Gele kaart La Nucia Gele kaart voor Titi La Nucia
45' Gele kaart Merida Gele kaart voor E. Cubo Merida
45' Doelpunt La Nucia Doelpunt Titi La Nucia 0-2
49' Doelpunt Merida Doelpunt J. Mena Mugica Merida 1-2
55' Wissel Merida Wissel S. Obama voor E. Cubo Merida
56' Gele kaart La Nucia Gele kaart voor A. Pedraza La Nucia
58' Wissel La Nucia Wissel M. Solis voor A. Pedraza La Nucia
68' Gele kaart La Nucia Gele kaart voor J. Mas Garcia La Nucia
68' Wissel Merida Wissel M. Espinar voor Salvi Merida
69' Doelpunt Merida Doelpunt A. Pino Merida 2-2
88' Wissel Merida Wissel H. Martinez voor S. Villa Merida
105' Wissel La Nucia Wissel P. Morgano voor J. M. Hermosa La Nucia
122' Gele kaart La Nucia Gele kaart voor La Nucia
1' Penalty gescoord in shootout Merida Penalty gescoord in shootout A. Pino Merida 1-0
1' Penalty gemist in shootout La Nucia Penalty gemist in shootout La Nucia
2' Penalty gemist in shootout Merida Penalty gemist in shootout Cristo Merida
2' Penalty gescoord in shootout La Nucia Penalty gescoord in shootout La Nucia 1-1
3' Penalty gescoord in shootout Merida Penalty gescoord in shootout G. Poley Merida 2-1
3' Penalty gemist in shootout La Nucia Penalty gemist in shootout La Nucia
4' Penalty gescoord in shootout Merida Penalty gescoord in shootout J. Gaspar Merida 3-1
4' Penalty gescoord in shootout La Nucia Penalty gescoord in shootout La Nucia 3-2
5' Penalty gemist in shootout Merida Penalty gemist in shootout Merida
5' Penalty gemist in shootout La Nucia Penalty gemist in shootout La Nucia
Video hoogtepunten en samenvatting Merida - La Nucia
Opstellingen Merida - La Nucia
De opstellingen van Merida en La Nucia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Merida gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en La Nucia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Merida - La Nucia

Merida en La Nucia spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fernando Bueno Prieto en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Merida en La Nucia elkaar treffen in de Copa Del Rey.