Nabeschouwing Mirandés - Celta de Vigo (2-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2019/2020

Donderdag 23 januari 2020 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Mirandés het donderdag 23 januari 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Anduva in Miranda de Ebro.

Via de Mirandés - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mirandés - Celta de Vigo (2-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Mirandés en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 2-1 overwinning voor Mirandés. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Mirandés dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 28 minuten. M. Aias maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Mirandés vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Celta de Vigo kwam in de 75e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Sisto, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 111e minuut moest Celta de Vigo verder met een man minder nadat Rafinha een rode kaart had gekregen.

Mirandés kreeg een penalty toegewezen in de 112e minuut, die werd genomen door A. Rey. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-1 op het scorebord bleef staan. In de 114e was het Mirandés dat op voorsprong kwam te staan na een goal van A. Sanchez.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Juan Martínez Munuera af en was het Mirandés die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

LIVE Mirandés - Celta de Vigo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mirandés - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor B. Mendez Celta de Vigo
28' Penalty Mirandés Penalty M. Aias Mirandés 1-0
37' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor G. Kijera Mirandés
46' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor I. Vicente Mirandés
56' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor J. Saenz Celta de Vigo
57' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Sisto voor J. Hernandez Garcia Celta de Vigo
60' Wissel Mirandés Wissel A. Rey voor I. Vicente Mirandés
67' Wissel Celta de Vigo Wissel I. Aspas voor P. Cheikh Celta de Vigo
69' Wissel Mirandés Wissel Marcos Andre voor M. Aias Mirandés
70' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor M. Merquelanz Mirandés
73' Wissel Celta de Vigo Wissel Rafinha voor B. Mendez Celta de Vigo
75' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt P. Sisto met assist van Rafinha Celta de Vigo 1-1
83' Wissel Mirandés Wissel C. J. Martinez voor A. Gonzalez Mirandés
100' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor J. Fontan Celta de Vigo
101' Wissel Mirandés Wissel A. Sanchez voor A. Pena Mirandés
107' Wissel Celta de Vigo Wissel L. Olaza voor J. Fontan Celta de Vigo
111' Rode kaart Celta de Vigo Rode kaart voor Rafinha Celta de Vigo
111' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor I. Aspas Celta de Vigo
112' Penalty gemist Mirandés Penalty gemist A. Rey Mirandés
114' Doelpunt Mirandés Doelpunt A. Sanchez met assist van M. Merquelanz Mirandés 2-1
117' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor A. Sanchez Mirandés
Video hoogtepunten en samenvatting Mirandés - Celta de Vigo
Opstellingen Mirandés - Celta de Vigo
De opstellingen van Mirandés en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mirandés gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Mirandés - Celta de Vigo

Mirandés en Celta de Vigo spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mirandés en Celta de Vigo elkaar treffen in de Copa Del Rey.