Nabeschouwing Mutilvera - Villanovense (1-3) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 17 oktober 2018 - 20:15 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Mutilvera het woensdag 17 oktober 2018 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Villanovense.

Via de Mutilvera - Villanovense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mutilvera - Villanovense (1-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Mutilvera en Villanovense is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Sánchez Alba geëindigd in een 1-3 overwinning voor Villanovense. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Ángel Pajuelo, waarmee Villanovense met 0-1 de leiding nam. Mutilvera kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Losantos, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette Gonzalo Poley zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Villanovense de leiding in de wedstrijd nam.

Na 92 minuten werd de voorsprong voor Villanovense vergroot nadat L. Martinez Ortiz de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Villanovense.

LIVE Mutilvera - Villanovense 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mutilvera - Villanovense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Villanovense Doelpunt Ángel Pajuelo Villanovense 0-1
33' Gele kaart Villanovense Gele kaart voor Sergio Domínguez Villanovense
33' Gele kaart Villanovense Gele kaart voor José Espín Villanovense
34' Gele kaart Villanovense Gele kaart voor Gonzalo Poley Villanovense
36' Doelpunt Mutilvera Doelpunt Losantos Mutilvera 1-1
39' Wissel Mutilvera Wissel I. Martinez voor Dani Ederra Mutilvera
50' Doelpunt Villanovense Doelpunt Gonzalo Poley Villanovense 1-2
59' Wissel Villanovense Wissel L. Martinez Ortiz voor E. Calin Villanovense
66' Wissel Villanovense Wissel Manuel Raillo voor Gonzalo Poley Villanovense
68' Wissel Mutilvera Wissel Sebas voor Adrián Alfonso Mutilvera
70' Gele kaart Mutilvera Gele kaart voor Sebas Mutilvera
78' Gele kaart Mutilvera Gele kaart voor Álvaro Aldave Mutilvera
79' Wissel Mutilvera Wissel Eric Araque voor Marcos Munárriz Mutilvera
88' Wissel Villanovense Wissel Esteban Muñoz voor Andrés Carrasco Villanovense
92' Doelpunt Villanovense Doelpunt L. Martinez Ortiz Villanovense 1-3
96' Gele kaart Villanovense Gele kaart voor Borjita García Villanovense
Video hoogtepunten en samenvatting Mutilvera - Villanovense
Opstellingen Mutilvera - Villanovense
De opstellingen van Mutilvera en Villanovense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mutilvera gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Villanovense zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Mutilvera - Villanovense

Mutilvera en Villanovense spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Sánchez Alba en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mutilvera en Villanovense elkaar treffen in de Copa Del Rey.