Nabeschouwing Numancia - Sporting Gijón (1-2) || Copa Del Rey 2018/2019

Donderdag 13 september 2018 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Numancia het donderdag 13 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Gijón. De wedstrijd wordt gespeeld in Nuevo Estadio Los Pajaritos in Soria.

Via de Numancia - Sporting Gijón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Numancia - Sporting Gijón (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Numancia en Sporting Gijón is onder leiding van scheidsrechter Daniel Ocón Arráiz geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sporting Gijón. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Higinio Marín zette Sporting Gijón op een 0-1 voorsprong in de 27e minuut van de wedstrijd. Een ongelukkig eigen doelpunt van Grego Sierra zorgde ervoor dat Sporting Gijón op 0-2 kwam te staan in de 30e minuut. In de 52e minuut wist Numancia de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Isla. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Numancia kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Ocón Arráiz, waardoor Sporting Gijón een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Numancia - Sporting Gijón 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Numancia - Sporting Gijón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Eigen doelpunt Sporting Gijón Eigen doelpunt Higinio Marín Sporting Gijón 0-1
30' Eigen doelpunt Sporting Gijón Eigen doelpunt Grego Sierra Sporting Gijón 0-2
52' Doelpunt Numancia Doelpunt M. Isla Numancia 1-2
63' Wissel Numancia Wissel Alain Oyarzun voor Luis Valcarce Numancia
66' Wissel Numancia Wissel Jordi Sánchez voor Viguera Numancia
66' Wissel Sporting Gijón Wissel Nacho Méndez voor I. Cofie Sporting Gijón
71' Wissel Sporting Gijón Wissel Pedro Díaz voor Hernán Sporting Gijón
74' Wissel Numancia Wissel Fran Villalba voor Alberto Noguera Numancia
77' Gele kaart Numancia Gele kaart voor M. Isla Numancia
79' Wissel Sporting Gijón Wissel Pablo Pérez voor P. Morilla Sporting Gijón
83' Gele kaart Numancia Gele kaart voor Pablo Larrea Numancia
88' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Pedro Díaz Sporting Gijón
Video hoogtepunten en samenvatting Numancia - Sporting Gijón
Opstellingen Numancia - Sporting Gijón
De opstellingen van Numancia en Sporting Gijón zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Numancia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting Gijón zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Numancia - Sporting Gijón

Numancia en Sporting Gijón spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Ocón Arráiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Numancia en Sporting Gijón in de Copa Del Rey vond plaats op 19 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Numancia. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Sporting Gijón favoriet. 2 keer wist de ploeg van Numancia te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Numancia. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.