Nabeschouwing Osasuna - Reus Deportiu (1-2) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 12 september 2018 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Osasuna het woensdag 12 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Reus Deportiu. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Reus Deportiu live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Reus Deportiu (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Osasuna en Reus Deportiu is onder leiding van scheidsrechter César Soto Grado geëindigd in een 1-2 overwinning voor Reus Deportiu. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door Fran Carbià, waarmee Reus Deportiu met 0-1 de leiding nam. Reus Deportiu vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Juan Domínguez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Osasuna de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Carlos Clerc. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Osasuna kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter César Soto Grado, waardoor Reus Deportiu een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Osasuna - Reus Deportiu 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Reus Deportiu teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Olavide Osasuna
60' Doelpunt Reus Deportiu Doelpunt Fran Carbià Reus Deportiu 0-1
61' Wissel Osasuna Wissel Carlos Castro voor Iñigo Pérez Osasuna
62' Wissel Reus Deportiu Wissel Juan Domínguez voor Mario Ortiz Reus Deportiu
67' Wissel Reus Deportiu Wissel Miguel Linares voor Fran Carbià Reus Deportiu
68' Doelpunt Reus Deportiu Doelpunt Juan Domínguez Reus Deportiu 0-2
71' Wissel Osasuna Wissel Xisco Jiménez voor Endika Irigoyen Osasuna
71' Wissel Osasuna Wissel Carlos Clerc voor Olavide Osasuna
73' Wissel Reus Deportiu Wissel A. Catena voor Blas Segarra Reus Deportiu
83' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Roberto Torres Osasuna
87' Doelpunt Osasuna Doelpunt Carlos Clerc Osasuna 1-2
93' Gele kaart Reus Deportiu Gele kaart voor Pol Freixanet Reus Deportiu
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Reus Deportiu
Opstellingen Osasuna - Reus Deportiu
De opstellingen van Osasuna en Reus Deportiu zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Reus Deportiu zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Reus Deportiu

Osasuna en Reus Deportiu spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Osasuna en Reus Deportiu elkaar treffen in de Copa Del Rey.