Nabeschouwing Racing Santander - UD Logroñés (1-0) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 17 oktober 2018 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Racing Santander het woensdag 17 oktober 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen UD Logroñés.

Via de Racing Santander - UD Logroñés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Racing Santander - UD Logroñés (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Racing Santander en UD Logroñés is onder leiding van scheidsrechter Pablo Fernández Pérez geëindigd in een 1-0 overwinning voor Racing Santander. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Víctor López van UD Logroñés. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 92e minuut het veld moest verlaten.

Kort daarna blies scheidsrechter Pablo Fernández Pérez voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

LIVE Racing Santander - UD Logroñés 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Racing Santander - UD Logroñés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

60' Wissel Racing Santander Wissel Cejudo voor Nico Hidalgo Racing Santander
66' Gele kaart UD Logroñés Gele kaart voor Borja Sánchez UD Logroñés
69' Wissel UD Logroñés Wissel Ñoño voor Olaetxea UD Logroñés
70' Wissel UD Logroñés Wissel Víctor López voor Juan Iglesias UD Logroñés
77' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Quique Rivero Racing Santander
83' Wissel UD Logroñés Wissel Maranhão voor Ander Vitoria UD Logroñés
88' Gele kaart UD Logroñés Gele kaart voor Víctor López UD Logroñés
91' Gele kaart UD Logroñés Gele kaart voor UD Logroñés
92' Tweede gele kaart UD Logroñés Tweede gele kaart voor Víctor López UD Logroñés
94' Wissel Racing Santander Wissel Juanjo Expósito voor Jon Ander Racing Santander
95' Wissel Racing Santander Wissel Juanjo Expósito voor Jon Ander Racing Santander
Video hoogtepunten en samenvatting Racing Santander - UD Logroñés
Opstellingen Racing Santander - UD Logroñés
De opstellingen van Racing Santander en UD Logroñés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Racing Santander gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en UD Logroñés zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Racing Santander - UD Logroñés

Racing Santander en UD Logroñés spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo Fernández Pérez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Racing Santander en UD Logroñés elkaar treffen in de Copa Del Rey.