Nabeschouwing Real Betis - Espanyol (3-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 30 januari 2019 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Real Betis het woensdag 30 januari 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Espanyol (3-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Betis en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 3-1 overwinning voor Real Betis. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Real Betis dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Léo Baptistão, waarmee Espanyol met 0-1 de leiding nam. Real Betis kwam in de 76e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Lo Celso, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 94e minuut kreeg Marc Roca van Espanyol voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Espanyol de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 95e minuut was het Real Betis dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Sergio León. Na 99 minuten werd de voorsprong voor Real Betis vergroot nadat A. Mandi de 3-1 wist te scoren.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea af en was het Real Betis die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-1 overwinning.

LIVE Real Betis - Espanyol 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Mario Hermoso Espanyol
33' Doelpunt Espanyol Doelpunt Léo Baptistão met assist van G. Victor Espanyol 0-1
35' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor D. Lainez Real Betis
51' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor G. Lo Celso Real Betis
56' Wissel Real Betis Wissel Joaquín voor William Carvalho Real Betis
58' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Marc Roca Espanyol
61' Wissel Real Betis Wissel Sergio León voor D. Lainez Real Betis
68' Wissel Espanyol Wissel Granero voor Óscar Melendo Espanyol
72' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Mandi Real Betis
76' Doelpunt Real Betis Doelpunt G. Lo Celso met assist van Joaquín Real Betis 1-1
82' Wissel Espanyol Wissel Sergio García voor P. Piatti Espanyol
85' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor R. Rosales Espanyol
87' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Granero Espanyol
90' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Léo Baptistão Espanyol
91' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Canales Real Betis
92' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Sergio León Real Betis
94' Tweede gele kaart Espanyol Tweede gele kaart voor Marc Roca Espanyol
92' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Sergio García Espanyol
95' Wissel Espanyol Wissel Sergi Darder voor Léo Baptistão Espanyol
95' Doelpunt Real Betis Doelpunt Sergio León met assist van Loren Morón Real Betis 2-1
99' Doelpunt Real Betis Doelpunt A. Mandi Real Betis 3-1
103' Wissel Real Betis Wissel Javi García voor A. Guardado Real Betis
115' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Francis Guerrero Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Espanyol
Opstellingen Real Betis - Espanyol
De opstellingen van Real Betis en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Espanyol

Real Betis en Espanyol spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Espanyol in de Copa Del Rey vond plaats op 24 januari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.