Nabeschouwing Real Madrid - Melilla (6-1) || Copa Del Rey 2018/2019

Donderdag 6 december 2018 - 16:15 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Real Madrid het donderdag 6 december 2018 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Melilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Melilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Melilla (6-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Madrid en Melilla is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 6-1 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Marco Asensio, waarmee Real Madrid met 1-0 de leiding nam. Real Madrid vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Marco Asensio op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van Real Madrid, waarmee Javier Sánchez zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Real Madrid geen gas terug, waardoor in de 47e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Isco. De 5-0 voor Real Madrid volgde even later in de 75e minuut nadat Vinícius Júnior namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 81e minuut werd de stand op 5-1 gezet na een benutte penalty van Melilla speler Y. Qasmi. Namens Real Madrid mocht Isco in de 83e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Javier Alberola Rojas en eindigde de wedstrijd dus met een 6-1 stand in het voordeel van Real Madrid.

LIVE Real Madrid - Melilla 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Melilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Marco Asensio met assist van Daniel Carvajal Real Madrid 1-0
35' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Marco Asensio met assist van Vinícius Júnior Real Madrid 2-0
39' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Javier Sánchez met assist van Marco Asensio Real Madrid 3-0
46' Wissel Melilla Wissel Antonio Otegui voor Mizzian Melilla
46' Wissel Real Madrid Wissel F. Garcia voor Daniel Carvajal Real Madrid
46' Wissel Real Madrid Wissel Dani Ceballos voor Marcos Llorente Real Madrid
47' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Isco met assist van Dani Ceballos Real Madrid 4-0
56' Wissel Melilla Wissel A. Brahim voor J. Ruano Melilla
60' Wissel Melilla Wissel Brian Martín voor Menudo Melilla
75' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Vinícius Júnior Real Madrid 5-0
79' Wissel Real Madrid Wissel Álvaro Fidalgo voor Vinícius Júnior Real Madrid
81' Penalty Melilla Penalty Y. Qasmi Melilla 5-1
83' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Isco met assist van F. Garcia Real Madrid 6-1
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Melilla
Opstellingen Real Madrid - Melilla
De opstellingen van Real Madrid en Melilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Melilla zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Melilla

Real Madrid en Melilla spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Melilla in de Copa Del Rey vond plaats op 31 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Melilla slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.