Nabeschouwing Real Murcia - Leganés (0-4) || Copa Del Rey 2019/2020

Zaterdag 11 januari 2020 - 16:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Real Murcia het zaterdag 11 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nueva Condomina in Murcia.

Via de Real Murcia - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Murcia - Leganés (0-4)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Murcia en Leganés is onder leiding van scheidsrechter David Medié Jiménez geëindigd in een 0-4 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door G. Carrillo, waarmee Leganés met 0-1 de leiding nam. Leganés vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Braithwaite op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van Leganés, waarmee M. Braithwaite zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Leganés in de 76e minuut, nadat G. Carrillo de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Leganés.

LIVE Real Murcia - Leganés 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Murcia - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Leganés Doelpunt G. Carrillo met assist van J. Eraso Leganés 0-1
55' Wissel Real Murcia Wissel A. Melgar voor M. Paleo Real Murcia
56' Wissel Leganés Wissel M. Braithwaite voor A. Jose Leganés
58' Gele kaart Leganés Gele kaart voor C. Rivera Leganés
61' Wissel Leganés Wissel Recio voor C. Rivera Leganés
62' Doelpunt Leganés Doelpunt M. Braithwaite met assist van U. Bustinza Leganés 0-2
65' Wissel Real Murcia Wissel A. Escudero voor A. Rodriguez Real Murcia
69' Doelpunt Leganés Doelpunt M. Braithwaite met assist van J. Silva Leganés 0-3
70' Wissel Real Murcia Wissel A. Silvente Bernal voor Peke Real Murcia
71' Wissel Leganés Wissel M. Navarro voor Y. En Nesyri Leganés
76' Doelpunt Leganés Doelpunt G. Carrillo met assist van J. Silva Leganés 0-4
79' Gele kaart Real Murcia Gele kaart voor A. Rodriguez Perez Real Murcia
79' Gele kaart Leganés Gele kaart voor J. Silva Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Real Murcia - Leganés
Opstellingen Real Murcia - Leganés
De opstellingen van Real Murcia en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Murcia gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Leganés zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Murcia - Leganés

Real Murcia en Leganés spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Murcia en Leganés elkaar treffen in de Copa Del Rey.