Nabeschouwing Sant Andreu - Gernika (1-0) (na verlenging) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 12 september 2018 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Sant Andreu het woensdag 12 september 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Gernika. De wedstrijd wordt gespeeld in Camp Municipal Narcís Sala in Barcelona.

Via de Sant Andreu - Gernika live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sant Andreu - Gernika (1-0) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Sant Andreu en Gernika is onder leiding van scheidsrechter Sebastián Ripoll Solano geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sant Andreu. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Sant Andreu dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 116e minuut door Ton Alcover, waarmee Sant Andreu met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Sebastián Ripoll Solano af en was het Sant Andreu die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-0 overwinning.

LIVE Sant Andreu - Gernika 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sant Andreu - Gernika teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Gernika Gele kaart voor Ander Larrucea Gernika
36' Gele kaart Sant Andreu Gele kaart voor David López Sant Andreu
36' Gele kaart Gernika Gele kaart voor Gorka Larrucea Gernika
46' Wissel Sant Andreu Wissel Jaume Villar voor Víctor Alonso Sant Andreu
48' Gele kaart Sant Andreu Gele kaart voor Elhadji Bandeh Sant Andreu
63' Gele kaart Sant Andreu Gele kaart voor Jaume Villar Sant Andreu
74' Wissel Gernika Wissel C. Martinez voor Kuku Gernika
89' Wissel Gernika Wissel Xabi Garai voor Asier Parra Gernika
91' Gele kaart Sant Andreu Gele kaart voor Ferran Jutglà Sant Andreu
112' Wissel Gernika Wissel Otiñano voor Torrealdai Gernika
116' Doelpunt Sant Andreu Doelpunt Ton Alcover Sant Andreu 1-0
116' Gele kaart Gernika Gele kaart voor Jon Carracedo Gernika
Video hoogtepunten en samenvatting Sant Andreu - Gernika
Opstellingen Sant Andreu - Gernika
Voorbeschouwing Sant Andreu - Gernika

Sant Andreu en Gernika spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastián Ripoll Solano en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sant Andreu en Gernika elkaar treffen in de Copa Del Rey.