Nabeschouwing Valencia - Getafe (3-1) || Copa Del Rey 2018/2019

Dinsdag 29 januari 2019 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Valencia het dinsdag 29 januari 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Getafe (3-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Valencia en Getafe is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernández geëindigd in een 3-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Getafe kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Jorge Molina. Valencia kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Rodrigo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut kreeg D. Dakonam van Getafe voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Getafe de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 92e minuut was het Valencia dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Rodrigo. Na 93 minuten werd de voorsprong voor Valencia vergroot nadat Rodrigo de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Valencia.

LIVE Valencia - Getafe 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Getafe Doelpunt Jorge Molina met assist van N. Maksimović Getafe 0-1
10' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Jaime Mata Getafe
20' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suárez Getafe
25' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Dakonam Getafe
43' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Portillo Getafe
44' Gele kaart Getafe Gele kaart voor L. Chichizola Getafe
45' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Gabriel Paulista Valencia
46' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Santi Mina Valencia
56' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor D. Wass Valencia
57' Wissel Getafe Wissel M. Arambarri voor M. Flamini Getafe
61' Doelpunt Valencia Doelpunt Rodrigo met assist van D. Cheryshev Valencia 1-1
67' Wissel Getafe Wissel Hugo Duro voor Portillo Getafe
68' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Garay Valencia
71' Wissel Valencia Wissel Lee Kang-In voor C. Piccini Valencia
74' Tweede gele kaart Getafe Tweede gele kaart voor D. Dakonam Getafe
78' Wissel Getafe Wissel Bruno González voor S. Cristóforo Getafe
84' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Jorge Molina Getafe
86' Wissel Valencia Wissel K. Gameiro voor Carlos Soler Valencia
92' Doelpunt Valencia Doelpunt Rodrigo met assist van Santi Mina Valencia 2-1
93' Doelpunt Valencia Doelpunt Rodrigo met assist van K. Gameiro Valencia 3-1
94' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Rodrigo Valencia
97' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Arambarri Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Getafe
Opstellingen Valencia - Getafe
De opstellingen van Valencia en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Getafe

Valencia en Getafe spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Getafe in de Copa Del Rey vond plaats op 22 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Getafe favoriet. 2 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Valencia. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.