Nabeschouwing Villanovense - Badalona (2-1) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 12 september 2018 - 20:45 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Villanovense het woensdag 12 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Badalona.

Via de Villanovense - Badalona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villanovense - Badalona (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Villanovense en Badalona is onder leiding van scheidsrechter Alberto González Hernández geëindigd in een 2-1 overwinning voor Villanovense. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door S. Magallán, waarmee Badalona met 0-1 de leiding nam. Villanovense kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Manuel Raillo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette Xiscu Martínez zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Villanovense de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alberto González Hernández, waardoor Villanovense een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Villanovense - Badalona 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villanovense - Badalona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Badalona Doelpunt S. Magallán Badalona 0-1
43' Doelpunt Villanovense Doelpunt Manuel Raillo Villanovense 1-1
62' Wissel Villanovense Wissel Pedro Montero voor Gonzalo Poley Villanovense
62' Wissel Villanovense Wissel Sergio Domínguez voor Leandro Martínez Villanovense
68' Wissel Badalona Wissel Giva voor S. Magallán Badalona
73' Doelpunt Villanovense Doelpunt Xiscu Martínez Villanovense 2-1
76' Wissel Badalona Wissel Natalio voor Robert Simón Badalona
83' Wissel Badalona Wissel Xavi Boniquet voor Carlos Albarrán Badalona
86' Wissel Villanovense Wissel Andrés Carrasco voor Manuel Raillo Villanovense
Video hoogtepunten en samenvatting Villanovense - Badalona
Opstellingen Villanovense - Badalona
Voorbeschouwing Villanovense - Badalona

Villanovense en Badalona spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto González Hernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Villanovense en Badalona elkaar treffen in de Copa Del Rey.