Nabeschouwing Villarreal - Almería (8-0) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 5 december 2018 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Villarreal het woensdag 5 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Almería. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Almería (8-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Villarreal en Almería is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 8-0 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 8-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door K. Toko Ekambi, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Villarreal vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Toko Ekambi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut volgde een derde treffer van Villarreal, waarmee K. Toko Ekambi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Villarreal geen gas terug, waardoor in de 45e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van C. Bacca. De 5-0 voor Villarreal volgde even later in de 47e minuut nadat K. Toko Ekambi namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 67e minuut was het Gerard Moreno van Villarreal wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 6-0 scoorde. Het volgende doelpunt van Villarreal viel in de 83e minuut en betekende de 7-0. Het doelpunt kwam op naam van C. Bacca. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Villarreal. Het was Dani Raba die in de 89e minuut de stand op 8-0 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pablo González Fuertes bij een 8-0 eindstand in het voordeel van Villarreal.

LIVE Villarreal - Almería 8-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Villarreal Doelpunt K. Toko Ekambi met assist van Jaume Costa Villarreal 1-0
30' Doelpunt Villarreal Doelpunt K. Toko Ekambi met assist van Dani Raba Villarreal 2-0
34' Wissel Almería Wissel J. Narváez voor S. Gassama Almería
36' Doelpunt Villarreal Doelpunt K. Toko Ekambi met assist van C. Bacca Villarreal 3-0
40' Gele kaart Almería Gele kaart voor Adri Castellano Almería
45' Doelpunt Villarreal Doelpunt C. Bacca Villarreal 4-0
47' Doelpunt Villarreal Doelpunt K. Toko Ekambi met assist van Dani Raba Villarreal 5-0
49' Wissel Almería Wissel E. Saveljich voor Joaquín Fernández Almería
56' Wissel Villarreal Wissel Pablo Fornals voor Trigueros Villarreal
59' Wissel Almería Wissel Juan Carlos voor Nano Almería
65' Wissel Villarreal Wissel Gerard Moreno voor K. Toko Ekambi Villarreal
67' Doelpunt Villarreal Doelpunt Gerard Moreno met assist van Javi Fuego Villarreal 6-0
72' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor Javi Fuego Villarreal
81' Gele kaart Almería Gele kaart voor J. Arzura Almería
83' Penalty Villarreal Penalty C. Bacca Villarreal 7-0
89' Doelpunt Villarreal Doelpunt Dani Raba met assist van Gerard Moreno Villarreal 8-0
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Almería
Opstellingen Villarreal - Almería
De opstellingen van Villarreal en Almería zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Almería zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Almería

Villarreal en Almería spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Almería in de Copa Del Rey vond plaats op 1 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.