Nabeschouwing Zamora - Sporting Gijón (2-1) || Copa Del Rey 2019/2020

Dinsdag 17 december 2019 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Zamora het dinsdag 17 december 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Gijón. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ruta de la Plata in Zamora.

Via de Zamora - Sporting Gijón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zamora - Sporting Gijón (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Zamora en Sporting Gijón is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz geëindigd in een 2-1 overwinning voor Zamora. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 36 minuten. S. Garcia maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Zamora vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Zamora vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Garcia op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 89e minuut wist Sporting Gijón de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via I. Cerro. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Sporting Gijón kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz, waardoor Zamora een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Zamora - Sporting Gijón 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zamora - Sporting Gijón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Zamora Gele kaart voor S. Garban Zamora
25' Gele kaart Zamora Gele kaart voor S. Garcia Zamora
29' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Bertin Sporting Gijón
35' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor C. Salvador Sporting Gijón
36' Penalty Zamora Penalty S. Garcia Zamora 1-0
44' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor P. Perez Sporting Gijón
61' Wissel Sporting Gijón Wissel I. Cerro voor Bertin Sporting Gijón
68' Gele kaart Zamora Gele kaart voor A. Coque Zamora
73' Wissel Sporting Gijón Wissel N. Manzambi voor P. Perez Sporting Gijón
73' Wissel Zamora Wissel Rodri voor V. Prieto Zamora
80' Wissel Zamora Wissel G. Perero voor S. Garban Zamora
83' Doelpunt Zamora Doelpunt S. Garcia Zamora 2-0
84' Wissel Sporting Gijón Wissel C. Garcia voor C. Carmona Sporting Gijón
85' Wissel Zamora Wissel B. Rubiato voor S. Garcia Zamora
89' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt I. Cerro Sporting Gijón 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Zamora - Sporting Gijón
Opstellingen Zamora - Sporting Gijón

Voorbeschouwing Zamora - Sporting Gijón

Zamora en Sporting Gijón spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zamora en Sporting Gijón elkaar treffen in de Copa Del Rey.