Nabeschouwing Alcoyano - Levante (3-3) (3-1 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2021/2022

Dinsdag 14 december 2021 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Alcoyano het dinsdag 14 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Municipal El Collao in Alcoy.

Via de Alcoyano - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alcoyano - Levante (3-3) (3-1 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Alcoyano en Levante is onder leiding van scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez geëindigd in een overwinning voor Alcoyano. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 3-3 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Alcoyano het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-1 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Alcoyano kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van M. El Ghezouani. Levante kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Gomez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette M. El Ghezouani zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Alcoyano de leiding in de wedstrijd nam.

Na 55 minuten werd de voorsprong voor Alcoyano vergroot nadat C. Blanco de 3-1 wist te scoren. In de 61e minuut kwam Levante weer dichterbij, nadat R. Soldado de stand terug wist te brengen naar 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Levante. In de 68e minuut was het D. Gomez die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken. Na 83 minuten werd L. Angel van Alcoyano met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor Alcoyano het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-1 score in het voordeel van Alcoyano, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Alcoyano - Levante 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alcoyano - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Alcoyano Doelpunt M. El Ghezouani met assist van Dani Vega Alcoyano 1-0
19' Gele kaart Alcoyano Gele kaart voor P. Ferriz Alcoyano
23' Doelpunt Levante Doelpunt D. Gomez met assist van Rober Pier Levante 1-1
44' Doelpunt Alcoyano Doelpunt M. El Ghezouani met assist van C. Blanco Alcoyano 2-1
49' Gele kaart Alcoyano Gele kaart voor Lillo Alcoyano
53' Gele kaart Levante Gele kaart voor N. Vukcevic Levante
55' Doelpunt Alcoyano Doelpunt C. Blanco Alcoyano 3-1
56' Wissel Levante Wissel E. Bardhi voor Blesa Alex Levante
56' Wissel Levante Wissel G. Melero voor N. Vukcevic Levante
56' Wissel Levante Wissel J. L. Morales voor A. Cantero Levante
61' Doelpunt Levante Doelpunt R. Soldado met assist van Pepelu Levante 3-2
64' Wissel Alcoyano Wissel F. Miranda voor J. Casanova Alcoyano
64' Wissel Alcoyano Wissel L. Angel voor J. Garcia Alcoyano
67' Wissel Levante Wissel J. Miramon voor Coke Levante
68' Doelpunt Levante Doelpunt D. Gomez met assist van J. L. Morales Levante 3-3
72' Wissel Alcoyano Wissel R. Gonzalez voor P. Ferriz Alcoyano
73' Wissel Alcoyano Wissel A. Escudero voor P. Carbonell Alcoyano
81' Wissel Levante Wissel R. Marti voor D. Gomez Levante
83' Rode kaart Alcoyano Rode kaart voor L. Angel Alcoyano
85' Wissel Alcoyano Wissel T. Abad voor Dani Vega Alcoyano
97' Gele kaart Levante Gele kaart voor R. Soldado Levante
99' Gele kaart Alcoyano Gele kaart voor R. Gonzalez Alcoyano
101' Wissel Levante Wissel P. Martinez voor R. Soldado Levante
106' Gele kaart Levante Gele kaart voor R. Marti Levante
117' Gele kaart Alcoyano Gele kaart voor T. Abad Alcoyano
1' Penalty gemist in shootout Alcoyano Penalty gemist in shootout Lillo Alcoyano
1' Penalty gemist in shootout Levante Penalty gemist in shootout Pepelu Levante
2' Penalty gescoord in shootout Alcoyano Penalty gescoord in shootout A. Escudero Alcoyano 1-0
2' Penalty gescoord in shootout Levante Penalty gescoord in shootout J. L. Morales Levante 1-1
3' Penalty gescoord in shootout Alcoyano Penalty gescoord in shootout I. Garcia Alcoyano 2-1
3' Penalty gemist in shootout Levante Penalty gemist in shootout R. Marti Levante
4' Penalty gescoord in shootout Alcoyano Penalty gescoord in shootout C. Blanco Alcoyano 3-1
4' Penalty gemist in shootout Levante Penalty gemist in shootout E. Bardhi Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Alcoyano - Levante
Opstellingen Alcoyano - Levante
Voorbeschouwing Alcoyano - Levante

Alcoyano en Levante spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Alcoyano en Levante elkaar treffen in de Copa Del Rey.