In de Copa Del Rey neemt Bergantiños het woensdag 1 december 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Tudelano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio As Eiroas in Carballo.

Via de Bergantiños - Tudelano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bergantiños - Tudelano (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Bergantiños en Tudelano is onder leiding van scheidsrechter Alfonso Vicente Moral geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bergantiños. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door U. Da Pena, waarmee Bergantiños met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Bergantiños opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het Y. Alfaya die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Bergantiños.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Bergantiños.

Wedstrijdstatistieken Bergantiños - Tudelano
Goals
2
0
Balbezit
54%
46%
Schoten totaal
14
6
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
45
49
Gevaarlijke aanvallen
46
45
Corners
4
6
Wissels
3
5
LIVE Bergantiños - Tudelano 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bergantiños - Tudelano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Doelpunt Bergantiños Doelpunt U. Da Pena Bergantiños 1-0
57' Wissel Tudelano Wissel A. Ribeiro voor C. Vassilakis Tudelano
70' Wissel Bergantiños Wissel Y. Alfaya voor A. Boedo Bergantiños
70' Wissel Bergantiños Wissel A. Concheiro voor C. Lopez Bergantiños
72' Wissel Tudelano Wissel R. Sanz voor I. Cabellud Tudelano
72' Wissel Tudelano Wissel S. Samanes voor M. Chavarria Tudelano
79' Wissel Tudelano Wissel A. Gualda voor I. Elena Tudelano
82' Wissel Bergantiños Wissel A. Escobar voor U. Da Pena Bergantiños
93' Doelpunt Bergantiños Doelpunt Y. Alfaya Bergantiños 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bergantiños - Tudelano
Opstellingen Bergantiños - Tudelano
De opstellingen van Bergantiños en Tudelano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bergantiños gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Tudelano zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bergantiños - Tudelano

Bergantiños en Tudelano spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alfonso Vicente Moral en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bergantiños en Tudelano elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Bergantiños 0
Winst Tudelano 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Bergantiños - Tudelano Opstelling Bergantiños Opstelling Tudelano Live Bergantiños - Tudelano Live Bergantiños - Tudelano kijken Bergantiños - Tudelano kijken Live Bergantiños - Tudelano stream Bergantiños - Tudelano Fox Sports Nabeschouwing Bergantiños - Tudelano Uitslag Bergantiños - Tudelano Statistieken Bergantiños - Tudelano Copa Del Rey 2021/2022 Bergantiños - Tudelano wedden Bergantiños - Tudelano gokken Bergantiños - Tudelano Unibet