Nabeschouwing Ebro - Celta de Vigo (0-5) || Copa Del Rey 2021/2022

Dinsdag 30 november 2021 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Ebro het dinsdag 30 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Romareda in Zaragoza.

Via de Ebro - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ebro - Celta de Vigo (0-5)

Het Copa Del Rey duel tussen Ebro en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 0-5 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door Santi Mina, waarmee Celta de Vigo met 0-1 de leiding nam. Celta de Vigo vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Solari op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Celta de Vigo, waarmee F. Cervi zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Celta de Vigo geen gas terug, waardoor in de 58e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van F. Cervi. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Celta de Vigo. Deze werd gescoord door José Fontán in de 92e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Antonio Miguel Mateu Lahoz bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Celta de Vigo.

LIVE Ebro - Celta de Vigo 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ebro - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Wissel Celta de Vigo Wissel Santi Mina voor Thiago Galhardo Celta de Vigo
32' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Santi Mina met assist van F. Cervi Celta de Vigo 0-1
41' Gele kaart Ebro Gele kaart voor Víctor Charlez Ebro
43' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt A. Solari met assist van R. Tapia Celta de Vigo 0-2
55' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt F. Cervi met assist van Santi Mina Celta de Vigo 0-3
58' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt F. Cervi met assist van Santi Mina Celta de Vigo 0-4
59' Wissel Ebro Wissel Raúl Sola voor Álvaro Meseguer Ebro
59' Wissel Ebro Wissel Iñaki Santiago voor Miguel Díaz Ebro
60' Wissel Ebro Wissel Jorge Pérez voor Nahuel Ebro
61' Wissel Celta de Vigo Wissel Gabri Veiga voor Hugo Mallo Celta de Vigo
61' Wissel Celta de Vigo Wissel Kevin Vázquez voor F. Cervi Celta de Vigo
61' Wissel Celta de Vigo Wissel Nolito voor O. Yokuşlu Celta de Vigo
66' Wissel Ebro Wissel Marvin Kombe voor Álex Altube Ebro
70' Wissel Celta de Vigo Wissel Brais Méndez voor Santi Mina Celta de Vigo
74' Wissel Ebro Wissel Pablo Ballesteros voor Guti Ebro
92' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt José Fontán met assist van Brais Méndez Celta de Vigo 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Ebro - Celta de Vigo
Opstellingen Ebro - Celta de Vigo

Voorbeschouwing Ebro - Celta de Vigo

Ebro en Celta de Vigo spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ebro en Celta de Vigo elkaar treffen in de Copa Del Rey.