Nabeschouwing Náxara - FC Andorra (0-1) || Copa Del Rey 2021/2022

Dinsdag 30 november 2021 - 18:30 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Náxara het dinsdag 30 november 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen FC Andorra. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Salera in Nájera.

Via de Náxara - FC Andorra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Náxara - FC Andorra (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Náxara en FC Andorra is onder leiding van scheidsrechter David Recio Moreno geëindigd in een 0-1 overwinning voor FC Andorra. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 42 minuten. M. Fernandez maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FC Andorra vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van FC Andorra.

LIVE Náxara - FC Andorra 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Náxara - FC Andorra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Náxara Gele kaart voor A. Maiso Náxara
42' Penalty FC Andorra Penalty M. Fernandez FC Andorra 0-1
46' Wissel FC Andorra Wissel M. Riverola voor S. Molina FC Andorra
51' Wissel Náxara Wissel R. Saenz Esparza voor J. Orodea Náxara
53' Gele kaart Náxara Gele kaart voor I. Rojo Náxara
60' Wissel Náxara Wissel S. Tamayo voor M. Garcia Náxara
60' Wissel Náxara Wissel D. Gordo Ribera voor A. Maiso Náxara
62' Gele kaart Náxara Gele kaart voor N. Sharikadze Náxara
76' Wissel FC Andorra Wissel M. Aguado Pallares voor M. Nieto FC Andorra
82' Wissel FC Andorra Wissel P. Casadesus Castro voor A. Altimira FC Andorra
85' Gele kaart Náxara Gele kaart voor A. Navajas Náxara
92' Gele kaart FC Andorra Gele kaart voor H. Hevel FC Andorra
93' Wissel FC Andorra Wissel E. Canete Rodriguez voor H. Hevel FC Andorra
93' Wissel FC Andorra Wissel M. Vila Garcia voor I. Gil FC Andorra
Video hoogtepunten en samenvatting Náxara - FC Andorra
Opstellingen Náxara - FC Andorra
De opstellingen van Náxara en FC Andorra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Náxara gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en FC Andorra zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Náxara - FC Andorra

Náxara en FC Andorra spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Recio Moreno en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Náxara en FC Andorra elkaar treffen in de Copa Del Rey.