Nabeschouwing Solares - Espanyol (2-3) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Solares het woensdag 1 december 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Municipal La Estación in Medio Cudeyo.

Via de Solares - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Solares - Espanyol (2-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Solares en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 2-3 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Loren Morón, waarmee Espanyol met 0-1 de leiding nam. Espanyol vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Loren Morón op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Diego Rugama dacht na 49 minuten te scoren voor Espanyol, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-3 winst voor Espanyol.

LIVE Solares - Espanyol 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Solares - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Solares Gele kaart voor Víti Merino Solares
15' Doelpunt Espanyol Doelpunt Loren Morón met assist van Wu Lei Espanyol 0-1
17' Gele kaart Solares Gele kaart voor Pepo Solares
23' Doelpunt Espanyol Doelpunt Loren Morón met assist van Melendo Espanyol 0-2
46' Wissel Espanyol Wissel K. Bare voor Manu Morlanes Espanyol
46' Wissel Espanyol Wissel Álvaro García voor Sergi Gómez Espanyol
49' Penalty Espanyol Penalty Diego Rugama Varo León Espanyol
49' Wissel Solares Wissel Roberto Carral voor A. Perrazo Solares
50' Wissel Solares Wissel Loren Morón voor Solares 0-3
52' Wissel Espanyol Wissel Max Svensson voor Nico Melamed Espanyol
62' Wissel Solares Wissel Quique Gutiérrez voor Javi Bada Solares
62' Wissel Solares Wissel Javier Sola voor Pepo Solares
68' Wissel Solares Wissel Javier Madrazo voor Pablo Raba Solares
75' Doelpunt Solares Doelpunt Ángel Oslé met assist van Roberto Carral Solares 1-3
82' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Dídac Vilá Espanyol
83' Doelpunt Solares Doelpunt Quique Gutiérrez Solares 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Solares - Espanyol
Opstellingen Solares - Espanyol

Voorbeschouwing Solares - Espanyol

Solares en Espanyol spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Solares en Espanyol elkaar treffen in de Copa Del Rey.