Nabeschouwing Alcorcón - FC Cartagena (0-0) (4-5 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 6 december 2023 - 12:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Alcorcón het woensdag 6 december 2023 om 12:00 uur in eigen huis op tegen FC Cartagena. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santo Domingo in Alcorcón.

Via de Alcorcón - FC Cartagena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alcorcón - FC Cartagena (0-0) (4-5 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Alcorcón en FC Cartagena is onder leiding van scheidsrechter Andrés Fuentes Molina geëindigd in een overwinning voor FC Cartagena. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek FC Cartagena het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-5 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Qua balbezit waren Alcorcón en FC Cartagena gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. FC Cartagena kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

LIVE Alcorcón - FC Cartagena 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alcorcón - FC Cartagena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Javi Lara Alcorcón
45' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Álvaro Bustos Alcorcón
56' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Álex López Alcorcón
56' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor Tomás Alarcón FC Cartagena
58' Wissel FC Cartagena Wissel Alfredo Ortuño voor Lautaro de León FC Cartagena
58' Wissel FC Cartagena Wissel Luis Muñoz voor David Ferreiro FC Cartagena
58' Wissel FC Cartagena Wissel Hector Hevel voor Mikel Rico FC Cartagena
58' Wissel FC Cartagena Wissel Javi Pérez voor Úmaro Embaló FC Cartagena
61' Wissel Alcorcón Wissel Pedro Mosquera voor Álex López Alcorcón
61' Wissel Alcorcón Wissel Xavier Quintilla voor David Morillas Alcorcón
61' Wissel Alcorcón Wissel Jacobo González voor Álvaro Bustos Alcorcón
65' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Jacobo González Alcorcón
71' Wissel Alcorcón Wissel Chema voor Óscar Rivas Alcorcón
72' Wissel FC Cartagena Wissel Iván Calero voor Jony Carmona FC Cartagena
76' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor Jose Fontán FC Cartagena
78' Wissel Alcorcón Wissel Javi Pérez voor Yan Eteki Alcorcón
90' Wissel FC Cartagena Wissel Damián Musto voor Gard Holme FC Cartagena
93' Wissel Alcorcón Wissel Dyego Sousa voor Koldo Obieta Alcorcón
105' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Chema Alcorcón
1' Penalty gescoord in shootout Alcorcón Penalty gescoord in shootout Dyego Sousa Alcorcón 1-0
2' Penalty gescoord in shootout FC Cartagena Penalty gescoord in shootout Alfredo Ortuño FC Cartagena 1-1
3' Penalty gescoord in shootout Alcorcón Penalty gescoord in shootout Xavier Quintilla Alcorcón 2-1
4' Penalty gescoord in shootout FC Cartagena Penalty gescoord in shootout Hector Hevel FC Cartagena 2-2
5' Penalty gescoord in shootout Alcorcón Penalty gescoord in shootout Javi Lara Alcorcón 3-2
6' Penalty gemist in shootout FC Cartagena Penalty gemist in shootout Luis Muñoz FC Cartagena 3-2
7' Penalty gemist in shootout Alcorcón Penalty gemist in shootout Jacobo González Alcorcón 3-2
8' Penalty gescoord in shootout FC Cartagena Penalty gescoord in shootout Jose Fontán FC Cartagena 3-3
9' Penalty gemist in shootout Alcorcón Penalty gemist in shootout Pedro Mosquera Alcorcón 3-3
10' Penalty gemist in shootout FC Cartagena Penalty gemist in shootout Juan Carlos FC Cartagena 3-3
11' Penalty gescoord in shootout Alcorcón Penalty gescoord in shootout Javi Pérez Alcorcón 4-3
12' Penalty gescoord in shootout FC Cartagena Penalty gescoord in shootout Tomás Alarcón FC Cartagena 4-4
13' Penalty gemist in shootout Alcorcón Penalty gemist in shootout Víctor García Alcorcón 4-4
14' Penalty gescoord in shootout FC Cartagena Penalty gescoord in shootout Iván Calero FC Cartagena 4-5
Video hoogtepunten en samenvatting Alcorcón - FC Cartagena
Opstellingen Alcorcón - FC Cartagena
De opstellingen van Alcorcón en FC Cartagena zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alcorcón gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en FC Cartagena zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Alcorcón - FC Cartagena

Alcorcón en FC Cartagena spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andrés Fuentes Molina en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alcorcón en FC Cartagena in de Copa Del Rey vond plaats op 20 december 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Cartagena. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.