Nabeschouwing Azuaga - FC Cartagena (0-0) (2-2 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 12:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Azuaga het woensdag 1 november 2023 om 12:00 uur in eigen huis op tegen FC Cartagena. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio CD Azuaga in Azuaga.

Via de Azuaga - FC Cartagena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Azuaga - FC Cartagena (0-0) (2-2 na strafschoppen)

De Copa Del Rey 2023/2024 wedstrijd tussen Azuaga en FC Cartagena geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Azuaga dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

LIVE Azuaga - FC Cartagena 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Azuaga - FC Cartagena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Wissel Azuaga Wissel Larry Opara voor Chepe Azuaga
58' Wissel FC Cartagena Wissel Juan Narváez voor Jony FC Cartagena
58' Wissel FC Cartagena Wissel Jairo Izquierdo voor Kiko Olivas FC Cartagena
58' Wissel FC Cartagena Wissel Alfredo Ortuño voor Lautaro de León FC Cartagena
64' Wissel Azuaga Wissel Felipe Pires voor Pablo Mogollón Azuaga
64' Wissel Azuaga Wissel Gabi voor Ramiro David de Lillo Azuaga
66' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor Jony Carmona FC Cartagena
70' Wissel FC Cartagena Wissel Iván Calero voor Isak Jansson FC Cartagena
76' Wissel FC Cartagena Wissel Luis Muñoz voor Jony Carmona FC Cartagena
80' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor Luis Muñoz FC Cartagena
90' Wissel FC Cartagena Wissel David Ferreiro voor Ivan Ayllon FC Cartagena
105' Wissel Azuaga Wissel Peter Kwabena voor Álvaro Garrido Azuaga
121' Wissel Azuaga Wissel Emilio voor Antonio Gómez Azuaga
120' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor Juan Narváez FC Cartagena
1' Penalty gescoord in shootout Azuaga Penalty gescoord in shootout Gabi Azuaga 1-0
2' Penalty gemist in shootout FC Cartagena Penalty gemist in shootout David Ferreiro FC Cartagena 1-0
3' Penalty gemist in shootout Azuaga Penalty gemist in shootout Carlos López Azuaga 1-0
4' Penalty gemist in shootout FC Cartagena Penalty gemist in shootout Luis Muñoz FC Cartagena 1-0
5' Penalty gescoord in shootout Azuaga Penalty gescoord in shootout Emilio Azuaga 2-0
6' Penalty gescoord in shootout FC Cartagena Penalty gescoord in shootout Jose Fontán FC Cartagena 2-1
7' Penalty gemist in shootout Azuaga Penalty gemist in shootout Larry Opara Azuaga 2-1
8' Penalty gemist in shootout FC Cartagena Penalty gemist in shootout Damián Musto FC Cartagena 2-1
9' Penalty gemist in shootout Azuaga Penalty gemist in shootout Javier Sánchez Azuaga 2-1
10' Penalty gescoord in shootout FC Cartagena Penalty gescoord in shootout Alfredo Ortuño FC Cartagena 2-2
11' Penalty gemist in shootout Azuaga Penalty gemist in shootout Diego Domínguez Azuaga 2-2
12' Penalty gescoord in shootout FC Cartagena Penalty gescoord in shootout Gonzalo Verdú FC Cartagena 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Azuaga - FC Cartagena
Opstellingen Azuaga - FC Cartagena
Voorbeschouwing Azuaga - FC Cartagena

Azuaga en FC Cartagena spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dámaso Arcediano Monescillo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Azuaga en FC Cartagena elkaar treffen in de Copa Del Rey.