Nabeschouwing Linares Deportivo - Elche (1-3) || Copa Del Rey 2023/2024

Donderdag 7 december 2023 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Linares Deportivo het donderdag 7 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Elche. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Linarejos in Linares.

Via de Linares Deportivo - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Linares Deportivo - Elche (1-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Linares Deportivo en Elche is onder leiding van scheidsrechter Germán Cid Camacho geëindigd in een 1-3 overwinning voor Elche. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door Borja Garcés, waarmee Elche met 0-1 de leiding nam. Linares Deportivo kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Samuel Corral, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette Aleix Febas zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Elche de leiding in de wedstrijd nam.

Na 89 minuten werd de voorsprong voor Elche vergroot nadat Sergio León de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Elche.

LIVE Linares Deportivo - Elche 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Linares Deportivo - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Wissel Elche Wissel Nicolás Castro voor Rodrigo Mendoza Elche
56' Wissel Elche Wissel Carlos Clerc voor Lautaro Blanco Elche
56' Wissel Elche Wissel Mourad El Ghezouani voor Adam Boayar Benaisa Elche
58' Doelpunt Elche Doelpunt Borja Garcés met assist van Sergio Carreira Elche 0-1
61' Doelpunt Linares Deportivo Doelpunt Samuel Corral Linares Deportivo 1-1
68' Wissel Linares Deportivo Wissel Berlanga voor Hugo Díaz Linares Deportivo
72' Wissel Elche Wissel Aleix Febas voor Fidel Elche
77' Wissel Linares Deportivo Wissel Fran Ortuño voor Rafa Llorente Linares Deportivo
77' Wissel Linares Deportivo Wissel Zacaría voor Francisco Varela Linares Deportivo
80' Wissel Elche Wissel Sergio León voor Borja Garcés Elche
83' Doelpunt Elche Doelpunt Aleix Febas Elche 1-2
86' Gele kaart Elche Gele kaart voor Diego González Elche
86' Wissel Linares Deportivo Wissel José Mena voor Samuel Corral Linares Deportivo
86' Wissel Linares Deportivo Wissel Javi Duarte voor Alberto Moreno Linares Deportivo
89' Doelpunt Elche Doelpunt Sergio León Elche 1-3
95' Gele kaart Linares Deportivo Gele kaart voor Tano Bonnin Linares Deportivo
Video hoogtepunten en samenvatting Linares Deportivo - Elche
Opstellingen Linares Deportivo - Elche
De opstellingen van Linares Deportivo en Elche zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Linares Deportivo gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Elche zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Linares Deportivo - Elche

Linares Deportivo en Elche spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Germán Cid Camacho en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Linares Deportivo en Elche elkaar treffen in de Copa Del Rey.