Nabeschouwing Talavera CF - Almería (0-2) || Copa Del Rey 2023/2024

Dinsdag 31 oktober 2023 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Talavera CF het dinsdag 31 oktober 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Almería. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Prado in Talavera de la Reina.

Via de Talavera CF - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Talavera CF - Almería (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Talavera CF en Almería is onder leiding van scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geëindigd in een 0-2 overwinning voor Almería. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Largie Ramazani, waarmee Almería met 0-1 de leiding nam. Almería vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Marko Milovanović op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 92e minuut kreeg César Montes van Almería voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Almería de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Almería.

LIVE Talavera CF - Almería 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Talavera CF - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Almería Doelpunt Largie Ramazani Almería 0-1
32' Gele kaart Talavera CF Gele kaart voor Younous Tassembedo Talavera CF
45' Doelpunt Almería Doelpunt Marko Milovanović met assist van Sergio Arribas Almería 0-2
46' Wissel Talavera CF Wissel Ignacio Abeledo voor Caio Emerson Talavera CF
46' Wissel Talavera CF Wissel Alexander Szymanowski voor Younous Tassembedo Talavera CF
54' Gele kaart Talavera CF Gele kaart voor Jacques Dago Talavera CF
60' Gele kaart Almería Gele kaart voor Houboulang Mendes Almería
67' Wissel Almería Wissel Léo Baptistão voor Marko Milovanović Almería
67' Wissel Almería Wissel Chumi voor Alejandro Pozo Almería
67' Wissel Talavera CF Wissel Pipo voor Edu Gallardo Talavera CF
67' Wissel Talavera CF Wissel Daniel Ramos voor Hugo Anglada Talavera CF
79' Wissel Talavera CF Wissel Sergio Blazquez voor Julen Agirre Frías Talavera CF
80' Wissel Almería Wissel Lázaro voor Arnau Puigmal Almería
80' Wissel Almería Wissel Marciano Sanca voor Largie Ramazani Almería
85' Gele kaart Talavera CF Gele kaart voor Javi Fontán Talavera CF
86' Wissel Almería Wissel César Montes voor Gonzalo Melero Almería
86' Gele kaart Almería Gele kaart voor César Montes Almería
92' Tweede gele kaart Almería Tweede gele kaart voor César Montes Almería
Video hoogtepunten en samenvatting Talavera CF - Almería
Opstellingen Talavera CF - Almería
De opstellingen van Talavera CF en Almería zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Talavera CF gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Almería zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Talavera CF - Almería

Talavera CF en Almería spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Talavera CF en Almería elkaar treffen in de Copa Del Rey.