Nabeschouwing Terrassa - Deportivo Alavés (0-1) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 6 december 2023 - 16:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Terrassa het woensdag 6 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Olímpic de Terrassa in Terrassa.

Via de Terrassa - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Terrassa - Deportivo Alavés (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Terrassa en Deportivo Alavés is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Xeber Alkain, waarmee Deportivo Alavés met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Deportivo Alavés dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Deportivo Alavés.

LIVE Terrassa - Deportivo Alavés 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Terrassa - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Xeber Alkain Deportivo Alavés 0-1
43' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Xeber Alkain Deportivo Alavés
46' Wissel Terrassa Wissel Adri Lledó voor Jofre Cherta Terrassa
62' Wissel Terrassa Wissel Dani Cervera voor Gil Muntadas Terrassa
63' Wissel Terrassa Wissel Aythami Perera voor Pol Sánchez Terrassa
63' Wissel Terrassa Wissel Pau Salvans voor Alex Fernández Terrassa
73' Wissel Deportivo Alavés Wissel Ianis Hagi voor Unai Ropero Deportivo Alavés
73' Wissel Deportivo Alavés Wissel Abderrahman Rebbach voor Xeber Alkain Deportivo Alavés
74' Wissel Deportivo Alavés Wissel Kike García voor Jon Karrikaburu Deportivo Alavés
86' Wissel Terrassa Wissel David Jiménez voor Víctor Morales Terrassa
93' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Álex Sola Deportivo Alavés
93' Wissel Deportivo Alavés Wissel Mamadou Diallo voor Álex Sola Deportivo Alavés