Nabeschouwing Villanovense - Real Betis (1-2) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 6 december 2023 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Villanovense het woensdag 6 december 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Villanovense in Villanueva de la Serena.

Via de Villanovense - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villanovense - Real Betis (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Villanovense en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 1-2 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door Isra, waarmee Villanovense met 1-0 de leiding nam. Real Betis kwam in de 89e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Abde Ezzalzouli, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette Borja Iglesias zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Real Betis de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Javier Alberola Rojas, waardoor Real Betis een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Villanovense - Real Betis 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villanovense - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Villanovense Gele kaart voor Mario González Villanovense
34' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Luiz Henrique Real Betis
43' Gele kaart Villanovense Gele kaart voor Relu Villanovense
58' Gele kaart Villanovense Gele kaart voor Samuel Hurtado Villanovense
61' Wissel Villanovense Wissel José Bermúdez voor Benjamin Nuñez Rodriguez Villanovense
61' Wissel Villanovense Wissel Jesús Sillero voor Ángel Pajuelo Villanovense
63' Doelpunt Villanovense Doelpunt Isra met assist van Alberto Fuentes Villanovense 1-0
64' Wissel Real Betis Wissel Juan Cruz voor Willian José Real Betis
70' Wissel Real Betis Wissel Aitor Ruibal voor Héctor Bellerín Real Betis
70' Wissel Real Betis Wissel Assane Diao voor Luiz Henrique Real Betis
70' Wissel Real Betis Wissel Marc Roca voor Sergi Altimira Real Betis
76' Wissel Villanovense Wissel David Agudo voor Isra Villanovense
85' Wissel Villanovense Wissel Ángel voor Samuel Hurtado Villanovense
85' Wissel Villanovense Wissel Germán Rodríguez Rojas voor Mario González Villanovense
89' Doelpunt Real Betis Doelpunt Abde Ezzalzouli met assist van Marc Roca Real Betis 1-1
93' Doelpunt Real Betis Doelpunt Borja Iglesias met assist van Juan Miranda Real Betis 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Villanovense - Real Betis
Opstellingen Villanovense - Real Betis
De opstellingen van Villanovense en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villanovense gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Betis zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Villanovense - Real Betis

Villanovense en Real Betis spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Villanovense en Real Betis elkaar treffen in de Copa Del Rey.