Nabeschouwing Milan - Novara (2-1) || Coppa Italia 2009/2010

Woensdag 13 januari 2010 - 14:00 uur



In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Milan het woensdag 13 januari 2010 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Novara.

Via de Milan - Novara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Novara (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Milan en Novara is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Inzaghi. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Novara dat via P. Gonzalez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Flamini dacht na 80 minuten te scoren voor Milan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Milan - Novara
Goals
2
1
LIVE Milan - Novara 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Novara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Milan Doelpunt F. Inzaghi Milan
46' Doelpunt Novara Doelpunt P. Gonzalez Novara
46' Wissel Milan Wissel I. Abate voor D. Bonera Milan
65' Wissel Milan Wissel S. Verdi voor D. Di Gennaro Milan
66' Gele kaart Novara Gele kaart voor F. Porcari Novara
73' Wissel Novara Wissel A. Lisuzzo voor C. Ludi Novara
78' Wissel Novara Wissel Juliano Vicentini voor A. Tombesi Novara
80' Doelpunt Milan Doelpunt M. Flamini Milan
83' Wissel Novara Wissel S. Motta voor M. Rigoni Novara
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Novara
Opstellingen Milan - Novara

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Milan - Novara

Milan en Novara spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Milan en Novara elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Milan 0
Winst Novara 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Milan - Novara Opstelling Milan Opstelling Novara Live Milan - Novara Live Milan - Novara kijken Milan - Novara kijken Live Milan - Novara stream Milan - Novara Fox Sports Nabeschouwing Milan - Novara Uitslag Milan - Novara Statistieken Milan - Novara Coppa Italia 2009/2010 Milan - Novara wedden Milan - Novara gokken Milan - Novara Unibet