Nabeschouwing Empoli - Reggiana (4-1) || Coppa Italia 2010/2011

Zondag 15 augustus 2010 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2010/2011 neemt Empoli het zondag 15 augustus 2010 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Reggiana. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani (Empoli) in Empoli.

Via de Empoli - Reggiana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Reggiana (4-1)

Het Coppa Italia duel tussen Empoli en Reggiana is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Empoli. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Empoli op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Coralli. Helaas voor Empoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Reggiana dat via G. Alessi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Angella dacht na 30 minuten te scoren voor Empoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 42e minuut scoorde Empoli via C. Cesaretti, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 81 minuten spelen wist Empoli via C. Coralli de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 87 minuten kon M. Mei van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Reggiana het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Empoli - Reggiana
4
1
LIVE Empoli - Reggiana 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Reggiana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Empoli Gele kaart voor D. Moro Empoli
0' Gele kaart Reggiana Gele kaart voor M. Mei Reggiana
0' Gele kaart Reggiana Gele kaart voor André Chu Reggiana
10' Doelpunt Empoli Doelpunt C. Coralli Empoli
28' Doelpunt Reggiana Doelpunt G. Alessi Reggiana
30' Doelpunt Empoli Doelpunt G. Angella Empoli
42' Doelpunt Empoli Doelpunt C. Cesaretti Empoli
46' Wissel Reggiana Wissel N. Bovi voor M. Romizi Reggiana
46' Wissel Reggiana Wissel P. Maritato voor G. Temelin Reggiana
63' Wissel Empoli Wissel M. Valdifiori voor D. Moro Empoli
70' Wissel Empoli Wissel N. Cardoso voor C. Cesaretti Empoli
75' Wissel Empoli Wissel R. Soriano voor G. Musacci Empoli
81' Doelpunt Empoli Doelpunt C. Coralli Empoli
85' Wissel Reggiana Wissel N. Migliaccio voor André Chu Reggiana
87' Tweede gele kaart Reggiana Tweede gele kaart voor M. Mei Reggiana
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Reggiana
Opstellingen Empoli - Reggiana

Voorbeschouwing Empoli - Reggiana

Empoli en Reggiana spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Reggiana in de Coppa Italia vond plaats op 9 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Empoli. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Empoli favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Reggiana slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.