Nabeschouwing Frosinone - Reggina (2-4) || Coppa Italia 2010/2011

Woensdag 27 oktober 2010 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2010/2011 neemt Frosinone het woensdag 27 oktober 2010 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Reggina.

Via de Frosinone - Reggina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Reggina (2-4)

Het Coppa Italia duel tussen Frosinone en Reggina is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Reggina. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 33e minuut dacht Frosinone op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Basso. Helaas voor Frosinone werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het Reggina dat via R. Colombo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Basso dacht na 43 minuten te scoren voor Frosinone, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 52e minuut scoorde Reggina via G. Tedesco, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 105 minuten spelen wist Reggina via I. Castiglia de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 120e minuut scoorde D. Adiyiah namens Reggina. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Frosinone - Reggina
2
4
LIVE Frosinone - Reggina 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Reggina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor E. Faccioli Frosinone
0' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor S. Di Carmine Frosinone
0' Gele kaart Reggina Gele kaart voor A. Costa Reggina
0' Gele kaart Reggina Gele kaart voor J. Montiel Reggina
0' Gele kaart Reggina Gele kaart voor G. Tedesco Reggina
33' Doelpunt Frosinone Doelpunt S. Basso Frosinone
40' Doelpunt Reggina Doelpunt R. Colombo Reggina
43' Doelpunt Frosinone Doelpunt S. Basso Frosinone
52' Doelpunt Reggina Doelpunt G. Tedesco Reggina
65' Wissel Frosinone Wissel A. Ucchino voor M. Biso Frosinone
74' Wissel Reggina Wissel I. Castiglia voor D. Verruschi Reggina
74' Wissel Reggina Wissel D. Adiyiah voor F. Zizzari Reggina
76' Wissel Frosinone Wissel F. Formato voor S. Basso Frosinone
76' Wissel Frosinone Wissel L. Paganini voor G. Scarlato Frosinone
80' Wissel Reggina Wissel Adriano voor D. Danti Reggina
105' Doelpunt Reggina Doelpunt I. Castiglia Reggina
120' Doelpunt Reggina Doelpunt D. Adiyiah Reggina