Nabeschouwing Reggina - Casertana (0-1) || Coppa Italia 2014/2015

Zondag 10 augustus 2014 - 17:30 uur

In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Reggina het zondag 10 augustus 2014 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Casertana.

Via de Reggina - Casertana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reggina - Casertana (0-1)

Het Coppa Italia duel tussen Reggina en Casertana is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Casertana. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 47e minuut dacht Casertana op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Cruciani. Helaas voor Casertana werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Reggina - Casertana
LIVE Reggina - Casertana 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reggina - Casertana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Wissel Casertana Wissel A. Chiavazzo voor N. Mancino Casertana
47' Doelpunt Casertana Doelpunt M. Cruciani Casertana
52' Wissel Reggina Wissel Adriano voor M. Armellino Reggina
65' Wissel Casertana Wissel S. De Marco voor F. Alvino Casertana
75' Wissel Casertana Wissel A. Antonazzo voor F. Marano Casertana
76' Wissel Reggina Wissel S. Lancia voor S. Masini Reggina
83' Wissel Reggina Wissel A. Porcino voor D. Aquino Reggina