Nabeschouwing Venezia - Taranto (5-1) || Coppa Italia 2014/2015

Zondag 10 augustus 2014 - 18:00 uur



In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Venezia het zondag 10 augustus 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Taranto. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pierluigi Penzo in Venezia.

Via de Venezia - Taranto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Venezia - Taranto (5-1)

Het Coppa Italia duel tussen Venezia en Taranto is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Venezia. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Venezia op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Carcuro. Helaas voor Venezia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Taranto dat via G. Genchi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Franchini dacht na 32 minuten te scoren voor Venezia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 47e minuut scoorde Venezia via T. Bellazzini, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 47 minuten spelen wist Venezia via T. Bellazzini de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 61e minuut scoorde N. Siega namens Venezia. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Venezia - Taranto
Goals
5
1
LIVE Venezia - Taranto 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Venezia - Taranto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Venezia Doelpunt D. Carcuro Venezia
30' Doelpunt Taranto Doelpunt G. Genchi Taranto
32' Doelpunt Venezia Doelpunt R. Franchini Venezia
47' Doelpunt Venezia Doelpunt T. Bellazzini Venezia
47' Penalty Venezia Penalty T. Bellazzini Venezia
61' Doelpunt Venezia Doelpunt N. Siega Venezia
Video hoogtepunten en samenvatting Venezia - Taranto
Opstellingen Venezia - Taranto

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Venezia - Taranto

Venezia en Taranto spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Venezia en Taranto elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Venezia 0
Winst Taranto 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Venezia - Taranto Opstelling Venezia Opstelling Taranto Live Venezia - Taranto Live Venezia - Taranto kijken Venezia - Taranto kijken Live Venezia - Taranto stream Venezia - Taranto Fox Sports Nabeschouwing Venezia - Taranto Uitslag Venezia - Taranto Statistieken Venezia - Taranto Coppa Italia 2014/2015 Venezia - Taranto wedden Venezia - Taranto gokken Venezia - Taranto Unibet