Nabeschouwing Trapani - Cagliari (1-1) (2-4 na strafschoppen) || Coppa Italia 2015/2016

Zaterdag 15 augustus 2015 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2015/2016 neemt Trapani het zaterdag 15 augustus 2015 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Polisportivo Provinciale in Trapani.

Via de Trapani - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trapani - Cagliari (1-1) (2-4 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Trapani en Cagliari is geëindigd in een overwinning voor Cagliari. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Cagliari het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

In de 10e minuut dacht Cagliari op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Deiola. Helaas voor Cagliari werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het Trapani dat via A. Montalto dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. In de 105e minuut moest Cagliari verder met een man minder nadat G. Munari een rode kaart had gekregen. Het lukte Trapani in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 2-4 score in het voordeel van Cagliari, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Trapani - Cagliari
1
1
LIVE Trapani - Cagliari 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trapani - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Trapani Gele kaart voor E. Torregrossa Trapani
7' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor João Pedro Cagliari
10' Doelpunt Cagliari Doelpunt A. Deiola Cagliari
15' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Capuano Cagliari
33' Wissel Trapani Wissel D. Raffaello voor A. Barillà Trapani
39' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Krajnc Cagliari
40' Penalty Trapani Penalty A. Montalto Trapani
44' Gele kaart Trapani Gele kaart voor M. Scozzarella Trapani
63' Wissel Cagliari Wissel G. Munari voor D. Dessena Cagliari
70' Wissel Cagliari Wissel N. Giannetti voor F. Melchiorri Cagliari
80' Wissel Trapani Wissel Coronado voor Sodinha Trapani
85' Wissel Cagliari Wissel A. Barreca voor N. Murru Cagliari
90' Wissel Trapani Wissel N. Citro voor A. Montalto Trapani
105' Rode kaart Cagliari Rode kaart voor G. Munari Cagliari