Nabeschouwing Carrarese - Arezzo (1-2) (na verlenging) || Coppa Italia 2016/2017

Zondag 31 juli 2016 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2016/2017 neemt Carrarese het zondag 31 juli 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Arezzo.

Via de Carrarese - Arezzo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Carrarese - Arezzo (1-2) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Carrarese en Arezzo is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Arezzo. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Arezzo dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 5e minuut dacht Arezzo op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Sirri. Helaas voor Arezzo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 88e minuut was het Carrarese dat via G. Tutino dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. A. Sirri dacht na 97 minuten te scoren voor Arezzo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Arezzo die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Carrarese - Arezzo
1
2
LIVE Carrarese - Arezzo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Carrarese - Arezzo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Arezzo Doelpunt A. Sirri Arezzo
88' Doelpunt Carrarese Doelpunt G. Tutino Carrarese
97' Doelpunt Arezzo Doelpunt A. Sirri Arezzo