Nabeschouwing Napoli - Atalanta (1-2) || Coppa Italia 2017/2018

Dinsdag 2 januari 2018 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Napoli het dinsdag 2 januari 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Naples.

Via de Napoli - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Atalanta (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen Napoli en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Piero Giacomelli geëindigd in een 1-2 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door T. Castagne, waarmee Atalanta met 0-1 de leiding nam. Atalanta vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Gomez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 85e minuut wist Napoli de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. Mertens. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Napoli kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Piero Giacomelli, waardoor Atalanta een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Napoli - Atalanta 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Freuler Atalanta
21' Gele kaart Napoli Gele kaart voor K. Koulibaly Napoli
27' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Rog Napoli
41' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor M. Caldara Atalanta
44' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Toloi Atalanta
50' Doelpunt Atalanta Doelpunt T. Castagne Atalanta 0-1
56' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor J. Callejon Napoli
56' Wissel Napoli Wissel L. Insigne voor M. Hamsik Napoli
72' Wissel Napoli Wissel Allan voor A. Ounas Napoli
81' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Gomez met assist van R. Gosens Atalanta 0-2
85' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mertens met assist van L. Insigne Napoli 1-2
90' Wissel Atalanta Wissel N. Haas voor A. Gomez Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Atalanta
Opstellingen Napoli - Atalanta

Voorbeschouwing Napoli - Atalanta

Napoli en Atalanta spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Atalanta in de Coppa Italia vond plaats op 15 januari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Atalanta slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.