Nabeschouwing Bologna - Crotone (3-0) || Coppa Italia 2018/2019

Dinsdag 4 december 2018 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Bologna het dinsdag 4 december 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Crotone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Crotone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Crotone (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Bologna en Crotone is onder leiding van scheidsrechter Juan Luca Sacchi geëindigd in een 3-0 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door R. Orsolini, waarmee Bologna met 1-0 de leiding nam. Bologna vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Falcinelli op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Bologna, waarmee R. Orsolini zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Juan Luca Sacchi, waardoor Bologna een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Bologna - Crotone 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Crotone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Crotone Gele kaart voor M. Sampirisi Crotone
40' Doelpunt Bologna Doelpunt R. Orsolini Bologna 1-0
42' Gele kaart Crotone Gele kaart voor N. Zanellato Crotone
46' Wissel Bologna Wissel R. Palacio voor F. Santander Bologna
49' Wissel Crotone Wissel M. Curado voor R. Marchizza Crotone
55' Gele kaart Crotone Gele kaart voor M. Curado Crotone
56' Doelpunt Bologna Doelpunt D. Falcinelli met assist van R. Orsolini Bologna 2-0
57' Wissel Crotone Wissel A. Tripicchio voor A. Romero Crotone
66' Wissel Crotone Wissel A. Budimir voor S. Nwankwo Crotone
67' Doelpunt Bologna Doelpunt R. Orsolini met assist van R. Palacio Bologna 3-0
69' Wissel Bologna Wissel B. Džemaili voor R. Orsolini Bologna
75' Wissel Bologna Wissel O. Okwonkwo voor D. Falcinelli Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Crotone
Opstellingen Bologna - Crotone
De opstellingen van Bologna en Crotone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Crotone zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Crotone

Bologna en Crotone spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luca Sacchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Crotone in de Coppa Italia vond plaats op 23 november 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bologna. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Bologna favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Crotone slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.