Nabeschouwing Frosinone - Südtirol (0-2) || Coppa Italia 2018/2019

Zondag 12 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Frosinone het zondag 12 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Südtirol. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ciro Vigorito in Benevento.

Via de Frosinone - Südtirol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Südtirol (0-2)

Het Coppa Italia duel tussen Frosinone en Südtirol is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 0-2 overwinning voor Südtirol. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door R. Costantino, waarmee Südtirol met 0-1 de leiding nam. In de 63e minuut was het Südtirol dat via G. Turchetta dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Fabio Maresca. P. Sammarco dacht na 67 minuten te scoren voor Südtirol, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-2 overwinning in het voordeel van Südtirol.

Wedstrijdstatistieken Frosinone - Südtirol
LIVE Frosinone - Südtirol 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Südtirol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Südtirol Gele kaart voor T. Morosini Südtirol
28' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor E. Goldaniga Frosinone
40' Doelpunt Südtirol Doelpunt R. Costantino Südtirol 0-1
43' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor R. Maiello Frosinone
45' Gele kaart Südtirol Gele kaart voor M. Ierardi Südtirol
58' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor C. Ciano F. Dionisi Frosinone
63' Doelpunt Südtirol Doelpunt G. Turchetta met assist van S. Mazzocchi Südtirol
67' Doelpunt Südtirol Doelpunt P. Sammarco met assist van E. Hallfreðsson Südtirol
74' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor L. Berardocco F. De Rose Frosinone
75' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor L. Matarese R. Chibsah Frosinone
75' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor E. Terranova Frosinone
89' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor G. Turchetta Frosinone 0-2
92' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Frosinone
Video hoogtepunten en samenvatting Frosinone - Südtirol
Opstellingen Frosinone - Südtirol

Voorbeschouwing Frosinone - Südtirol

Frosinone en Südtirol spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Frosinone en Südtirol elkaar treffen in de Coppa Italia.