Nabeschouwing Inter Milan - Lazio (1-1) (3-4 na strafschoppen) || Coppa Italia 2018/2019

Donderdag 31 januari 2019 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Inter Milan het donderdag 31 januari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Lazio (1-1) (3-4 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Inter Milan en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Rosario Abisso geëindigd in een overwinning voor Lazio. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Lazio het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-4 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 108e minuut door C. Immobile, waarmee Lazio met 0-1 de leiding nam. In de 124e minuut moest Ş. Radu van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Rosario Abisso een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Lazio verder met een speler minder. Vlak voor tijd werd de stand 1-1 doordat M. Icardi van Inter een penalty wist te benutten in de 125e minuut.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-4 score in het voordeel van Lazio, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Inter Milan - Lazio 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Inter Gele kaart voor R. Gagliardini Inter
46' Wissel Inter Wissel M. Vecino voor R. Gagliardini Inter
68' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Wallace Lazio
70' Wissel Lazio Wissel Bastos voor Wallace Lazio
73' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Ş. Radu Lazio
80' Wissel Lazio Wissel R. Durmisi voor S. Lulić Lazio
81' Wissel Inter Wissel Lautaro Martínez voor João Mário Inter
82' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Vecino Inter
86' Gele kaart Lazio Gele kaart voor A. Marušić Lazio
87' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Milinković-Savić Lazio
88' Wissel Lazio Wissel F. Caicedo voor J. Correa Lazio
96' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Lucas Leiva Lazio
101' Wissel Lazio Wissel M. Parolo voor Luis Alberto Lazio
106' Wissel Inter Wissel Cédric Soares voor M. Politano Inter
106' Wissel Inter Wissel R. Nainggolan voor A. Candreva Inter
108' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van F. Caicedo Lazio 0-1
109' Gele kaart Lazio Gele kaart voor C. Immobile Lazio
110' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Brozović Inter
118' Gele kaart Inter Gele kaart voor K. Asamoah Inter
124' Rode kaart Lazio Rode kaart voor Ş. Radu Lazio
125' Penalty Inter Penalty M. Icardi Inter 1-1
1' Penalty gescoord in shootout Inter Penalty gescoord in shootout M. Brozović Inter 1-0
1' Penalty gescoord in shootout Lazio Penalty gescoord in shootout C. Immobile Lazio 1-1
2' Penalty gemist in shootout Inter Penalty gemist in shootout Lautaro Martínez Inter
2' Penalty gemist in shootout Lazio Penalty gemist in shootout R. Durmisi Lazio
3' Penalty gescoord in shootout Inter Penalty gescoord in shootout M. Icardi Inter 2-1
3' Penalty gescoord in shootout Lazio Penalty gescoord in shootout M. Parolo Lazio 2-2
4' Penalty gescoord in shootout Inter Penalty gescoord in shootout Cédric Soares Inter 3-2
4' Penalty gescoord in shootout Lazio Penalty gescoord in shootout F. Acerbi Lazio 3-3
5' Penalty gemist in shootout Inter Penalty gemist in shootout R. Nainggolan Inter
5' Penalty gescoord in shootout Lazio Penalty gescoord in shootout Lucas Leiva Lazio 3-4
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Lazio
Opstellingen Inter Milan - Lazio
De opstellingen van Inter Milan en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Lazio

Inter Milan en Lazio spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rosario Abisso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Lazio in de Coppa Italia vond plaats op 31 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Lazio slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.