Nabeschouwing Cagliari - Sampdoria (2-1) || Coppa Italia 2019/2020

Donderdag 5 december 2019 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Cagliari het donderdag 5 december 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Sampdoria (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Cagliari en Sampdoria is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Cerri, waarmee Cagliari met 1-0 de leiding nam. Cagliari vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Ragatzu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Sampdoria de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Gabbiadini. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Sampdoria kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gianluca Manganiello, waardoor Cagliari een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Cagliari - Sampdoria 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Cagliari Doelpunt A. Cerri met assist van D. Ragatzu Cagliari 1-0
46' Wissel Sampdoria Wissel V. Regini voor A. Ferrari Sampdoria
48' Doelpunt Cagliari Doelpunt D. Ragatzu met assist van A. Ionita Cagliari 2-0
64' Wissel Sampdoria Wissel E. Rigoni voor G. Maroni Sampdoria
74' Wissel Cagliari Wissel R. Nainggolan voor L. Castro Cagliari
83' Wissel Cagliari Wissel Joao Pedro voor A. Cerri Cagliari
84' Wissel Sampdoria Wissel M. Gabbiadini voor G. Caprari Sampdoria
87' Doelpunt Sampdoria Doelpunt M. Gabbiadini met assist van R. Vieira Sampdoria 2-1
89' Wissel Cagliari Wissel N. Nandez voor D. Ragatzu Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Sampdoria
Opstellingen Cagliari - Sampdoria
De opstellingen van Cagliari en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.