Nabeschouwing Carpi - Ternana (0-2) || Coppa Italia 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Carpi het zaterdag 4 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Ternana. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ettore Mannucci in Pontedera.

Via de Carpi - Ternana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Carpi - Ternana (0-2)

Het Coppa Italia duel tussen Carpi en Ternana is onder leiding van scheidsrechter Manuel Volpi geëindigd in een 0-2 overwinning voor Ternana. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door D. Vantaggiato, waarmee Ternana met 0-1 de leiding nam. Ternana vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Rivas op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Ternana.

LIVE Carpi - Ternana 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Carpi - Ternana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Ternana Doelpunt D. Vantaggiato Ternana 0-1
19' Gele kaart Ternana Gele kaart voor G. Vives Ternana
35' Gele kaart Carpi Gele kaart voor A. Sabbione Carpi
44' Gele kaart Ternana Gele kaart voor R. Rivas Ternana
46' Doelpunt Ternana Doelpunt R. Rivas Ternana 0-2
60' Wissel Ternana Wissel M. Diakité voor T. Mucciante Ternana
69' Wissel Carpi Wissel G. Piscitella voor A. Sabbione Carpi
73' Wissel Carpi Wissel D. van der Heijden voor Z. Machach Carpi
84' Wissel Ternana Wissel F. Giraudo voor A. Favalli Ternana
Video hoogtepunten en samenvatting Carpi - Ternana
Opstellingen Carpi - Ternana

Voorbeschouwing Carpi - Ternana

Carpi en Ternana spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Volpi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Carpi en Ternana elkaar treffen in de Coppa Italia.