Nabeschouwing Casertana - Picerno (2-0) || Coppa Italia 2018/2019

Zaterdag 28 juli 2018 - 20:30 uur



In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Casertana het zaterdag 28 juli 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Picerno. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Alberto Pinto in Caserta.

Via de Casertana - Picerno live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Casertana - Picerno (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Casertana en Picerno is onder leiding van scheidsrechter Alessandro Meleleo geëindigd in een 2-0 overwinning voor Casertana. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door L. Alfageme, waarmee Casertana met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Casertana opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het L. Alfageme die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Casertana.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Casertana.

Wedstrijdstatistieken Casertana - Picerno
Goals
2
0
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
19
15
Schoten op doel
9
5
Aanvallen
145
115
Gevaarlijke aanvallen
75
65
Corners
5
7
Wissels
2
2
LIVE Casertana - Picerno 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Casertana - Picerno teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Doelpunt Casertana Doelpunt L. Alfageme Casertana 1-0
55' Wissel Picerno Wissel G. Ceserano voor F. Agresta Picerno
58' Gele kaart Casertana Gele kaart voor P. Rainone Casertana
59' Wissel Picerno Wissel S. DAlessandro voor Franzese R Picerno
65' Wissel Casertana Wissel L. Cigliano voor N. Mancino Casertana
71' Wissel Casertana Wissel V. Cirrielo voor S. Santoro Casertana
92' Doelpunt Casertana Doelpunt L. Alfageme Casertana 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Casertana - Picerno
Opstellingen Casertana - Picerno

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Casertana - Picerno

Casertana en Picerno spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alessandro Meleleo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Casertana en Picerno elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Casertana 0
Winst Picerno 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Casertana - Picerno Opstelling Casertana Opstelling Picerno Live Casertana - Picerno Live Casertana - Picerno kijken Casertana - Picerno kijken Live Casertana - Picerno stream Casertana - Picerno Fox Sports Nabeschouwing Casertana - Picerno Uitslag Casertana - Picerno Statistieken Casertana - Picerno Coppa Italia 2018/2019 Casertana - Picerno wedden Casertana - Picerno gokken Casertana - Picerno Unibet