Nabeschouwing Catania - Hellas Verona (2-0) || Coppa Italia 2018/2019

Zondag 12 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Catania het zondag 12 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Angelo Massimino in Catania.

Via de Catania - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Catania - Hellas Verona (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Catania en Hellas Verona is onder leiding van scheidsrechter Fabrizio Pasqua geëindigd in een 2-0 overwinning voor Catania. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door T. Silvestri, waarmee Catania met 1-0 de leiding nam. Catania vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Marotta op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut wist Hellas Verona de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via . Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Hellas Verona kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fabrizio Pasqua, waardoor Catania een 2-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Catania - Hellas Verona
2
0
LIVE Catania - Hellas Verona 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Catania - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Catania Doelpunt T. Silvestri Catania 1-0
41' Doelpunt Catania Doelpunt A. Marotta Catania 2-0
45' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor K. Laribi Hellas Verona
50' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor L. Marrone Hellas Verona
80' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor S. Gustafson Hellas Verona
80' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Hellas Verona
84' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt Hellas Verona 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Catania - Hellas Verona
Opstellingen Catania - Hellas Verona
De opstellingen van Catania en Hellas Verona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Catania gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hellas Verona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach
Wissels Catania
Coach
Wissels Hellas Verona
Voorbeschouwing Catania - Hellas Verona

Catania en Hellas Verona spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabrizio Pasqua en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Catania en Hellas Verona elkaar treffen in de Coppa Italia.