Nabeschouwing Cremonese - Pisa (3-3) (2-4 na strafschoppen) || Coppa Italia 2018/2019

Zondag 5 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Cremonese het zondag 5 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Pisa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giovanni Zini in Cremona.

Via de Cremonese - Pisa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cremonese - Pisa (3-3) (2-4 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Cremonese en Pisa is onder leiding van scheidsrechter Lorenzo Maggioni geëindigd in een overwinning voor Pisa. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Pisa het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Pisa kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van R. Zammarini. Een benutte penalty van A. Montalto in de 16e minuut zorgde er even later voor dat Cremonese weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 24e minuut zette G. Castrovilli zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Cremonese de leiding in de wedstrijd nam.

Na 67 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat G. Masucci de 2-2 maakte voor Pisa. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Pisa leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 106 minuten op voorsprong na een goal van L. Cuppone: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Cremonese. In de 120e minuut was het M. Castagnetti die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 2-4 score in het voordeel van Pisa, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Cremonese - Pisa 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cremonese - Pisa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Pisa Doelpunt R. Zammarini Pisa 0-1
11' Gele kaart Pisa Gele kaart voor S. Birindelli Pisa
16' Penalty Cremonese Penalty A. Montalto Cremonese 1-1
24' Doelpunt Cremonese Doelpunt G. Castrovilli Cremonese 2-1
30' Gele kaart Pisa Gele kaart voor D. Moscardelli Pisa
57' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor Cremonese
59' Wissel Pisa Wissel G. Masucci voor I. Cernigoi Pisa
65' Wissel Cremonese Wissel Espeto voor G. Castrovilli Cremonese
67' Doelpunt Pisa Doelpunt G. Masucci Pisa 2-2
73' Wissel Pisa Wissel L. Bechini voor S. Birindelli Pisa
77' Wissel Cremonese Wissel A. Brighenti voor A. Montalto Cremonese
77' Wissel Pisa Wissel F. Nacci voor A. Meroni Pisa
95' Wissel Pisa Wissel L. Cuppone voor N. Izzillo Pisa
95' Wissel Cremonese Wissel L. Greco voor D. Croce Cremonese
95' Wissel Cremonese Wissel R. Boultam voor M. Arini Cremonese
106' Doelpunt Pisa Doelpunt L. Cuppone Pisa 2-3
120' Doelpunt Cremonese Doelpunt M. Castagnetti Cremonese 3-3
1' Penalty gescoord in shootout Pisa Penalty gescoord in shootout D. Moscardelli Pisa 0-1
1' Penalty gemist in shootout Cremonese Penalty gemist in shootout A. Brighenti Cremonese
2' Penalty gescoord in shootout Pisa Penalty gescoord in shootout L. Cuppone Pisa 0-2
2' Penalty gescoord in shootout Cremonese Penalty gescoord in shootout V. Mogos Cremonese 1-2
3' Penalty gescoord in shootout Pisa Penalty gescoord in shootout G. Masucci Pisa 1-3
3' Penalty gescoord in shootout Cremonese Penalty gescoord in shootout Espeto Cremonese 2-3
4' Penalty gescoord in shootout Pisa Penalty gescoord in shootout A. De Vitis Pisa 2-4
4' Penalty gemist in shootout Cremonese Penalty gemist in shootout R. Boultam Cremonese
Video hoogtepunten en samenvatting Cremonese - Pisa
Opstellingen Cremonese - Pisa

Voorbeschouwing Cremonese - Pisa

Cremonese en Pisa spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lorenzo Maggioni en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cremonese en Pisa elkaar treffen in de Coppa Italia.