Nabeschouwing Crotone - Arezzo (4-3) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 11 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Crotone het zondag 11 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Arezzo.

Via de Crotone - Arezzo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - Arezzo (4-3)

Het Coppa Italia duel tussen Crotone en Arezzo is onder leiding van scheidsrechter Ivano Pezzuto geëindigd in een 4-3 overwinning voor Crotone. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Crotone kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van A. Barberis. Crotone vergrootte in de 7e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Simy op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 10e minuut wist Arezzo de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. Borghini.

N. Belloni zette Arezzo even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Ivano Pezzuto toegekende penalty wist te benutten. Arezzo leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 23 minuten op voorsprong na een goal van A. Zini: 2-3. In de 33e minuut was het V. Golemic die Crotone weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat Crotone aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd die in de 74e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 4-3 eindstand.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ivano Pezzuto en eindigde de wedstrijd dus met een 4-3 stand in het voordeel van Crotone.

LIVE Crotone - Arezzo 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - Arezzo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Crotone Doelpunt A. Barberis Crotone 1-0
7' Doelpunt Crotone Doelpunt Simy Crotone 2-0
10' Doelpunt Arezzo Doelpunt D. Borghini Arezzo 2-1
17' Penalty Arezzo Penalty N. Belloni Arezzo 2-2
18' Gele kaart Crotone Gele kaart voor Crotone
20' Gele kaart Crotone Gele kaart voor M. Rutten Crotone
23' Doelpunt Arezzo Doelpunt A. Zini Arezzo 2-3
26' Gele kaart Arezzo Gele kaart voor M. Rolando Arezzo
33' Doelpunt Crotone Doelpunt V. Golemic Crotone 3-3
53' Wissel Arezzo Wissel T. Caselli voor M. Rolando Arezzo
60' Wissel Arezzo Wissel G. Volpicelli voor A. Zini Arezzo
74' Doelpunt Crotone Doelpunt Crotone 4-3
79' Gele kaart Crotone Gele kaart voor Crotone
82' Gele kaart Arezzo Gele kaart voor Arezzo
83' Wissel Arezzo Wissel A. Mesina voor N. Belloni Arezzo
Video hoogtepunten en samenvatting Crotone - Arezzo
Opstellingen Crotone - Arezzo
De opstellingen van Crotone en Arezzo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Crotone - Arezzo

Crotone en Arezzo spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivano Pezzuto en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Crotone en Arezzo elkaar treffen in de Coppa Italia.