Nabeschouwing Juventus - Milan (0-0) || Coppa Italia 2019/2020

Vrijdag 12 juni 2020 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Juventus het vrijdag 12 juni 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Sydney.

Via de Juventus - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Milan (0-0)

De Coppa Italia 2019/2020 wedstrijd tussen Juventus en Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 16e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg C. Ronaldo van Juventus via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 17e minuut moest A. Rebic van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Daniele Orsato een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Milan verder met een speler minder. Het was Juventus dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Juventus, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Orsato niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Juventus - Milan 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Penalty gemist Juventus Penalty gemist C. Ronaldo Juventus
17' Rode kaart Milan Rode kaart voor A. Rebic Milan
18' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Conti Milan
43' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Pjanic Juventus
52' Wissel Milan Wissel R. Leao voor G. Bonaventura Milan
62' Wissel Juventus Wissel S. Khedira voor M. Pjanic Juventus
62' Wissel Juventus Wissel A. Rabiot voor B. Matuidi Juventus
62' Wissel Juventus Wissel F. Bernardeschi voor D. Costa Juventus
74' Gele kaart Juventus Gele kaart voor S. Khedira Juventus
82' Wissel Milan Wissel R. Krunic voor F. Kessie Milan
82' Wissel Milan Wissel L. Colombo voor L. Paqueta Milan
86' Wissel Juventus Wissel J. Cuadrado voor Danilo Juventus
88' Wissel Milan Wissel D. Laxalt voor D. Calabria Milan
88' Wissel Milan Wissel A. Saelemaekers voor A. Conti Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Milan
Opstellingen Juventus - Milan
De opstellingen van Juventus en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Milan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Milan

Juventus en Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Milan in de Coppa Italia vond plaats op 13 februari 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Milan slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.