Nabeschouwing Lazio - Cremonese (4-0) || Coppa Italia 2019/2020

Dinsdag 14 januari 2020 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Lazio het dinsdag 14 januari 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Cremonese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Cremonese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Cremonese (4-0)

Het Coppa Italia duel tussen Lazio en Cremonese is onder leiding van scheidsrechter Lorenzo Maggioni geëindigd in een 4-0 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Patric, waarmee Lazio met 1-0 de leiding nam. Lazio vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Parolo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Lazio vervolgens op 3-0. Het was C. Immobile die vanaf 11 meter wist te scoren in de 58e minuut.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Lazio in de 89e minuut, nadat Bastos de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Lazio.

LIVE Lazio - Cremonese 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Cremonese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Lazio Doelpunt Patric Lazio 1-0
26' Doelpunt Lazio Doelpunt M. Parolo met assist van Jony Lazio 2-0
30' Wissel Cremonese Wissel N. Ravaglia voor M. Agazzi Cremonese
46' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Luiz Felipe Lazio
54' Wissel Cremonese Wissel R. Boultam voor N. Zortea Cremonese
56' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor M. Castagnetti Cremonese
58' Penalty Lazio Penalty C. Immobile Lazio 3-0
59' Wissel Lazio Wissel D. Anderson voor Luiz Felipe Lazio
61' Wissel Lazio Wissel A. Anderson voor D. Cataldi Lazio
71' Wissel Cremonese Wissel L. Valzania voor M. Arini Cremonese
72' Wissel Lazio Wissel J. Minala voor C. Immobile Lazio
82' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor F. Deli Cremonese
89' Doelpunt Lazio Doelpunt Bastos met assist van Jony Lazio 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Cremonese
Opstellingen Lazio - Cremonese
De opstellingen van Lazio en Cremonese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cremonese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Marco Baroni
Voorbeschouwing Lazio - Cremonese

Lazio en Cremonese spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lorenzo Maggioni en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lazio en Cremonese elkaar treffen in de Coppa Italia.