Nabeschouwing Milan - Torino (4-2) (na verlenging) || Coppa Italia 2019/2020

Dinsdag 28 januari 2020 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Milan het dinsdag 28 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Torino (4-2) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Milan en Torino is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Milan. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Milan dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door G. Bonaventura, waarmee Milan met 1-0 de leiding nam. Torino kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Bremer, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette Bremer zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Torino de leiding in de wedstrijd nam. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen H. Calhanoglu in de 91e minuut de 2-2 maakte namens Milan. Milan leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 106 minuten op voorsprong na een goal van H. Calhanoglu: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 108e minuut en kwam op naam te staan van Milan speler Z. Ibrahimovic, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Milan die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-2 overwinning.

LIVE Milan - Torino 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Milan Doelpunt G. Bonaventura met assist van A. Rebic Milan 1-0
22' Gele kaart Torino Gele kaart voor T. Rincon Torino
30' Gele kaart Milan Gele kaart voor T. Hernandez Milan
34' Doelpunt Torino Doelpunt Bremer met assist van S. Verdi Torino 1-1
37' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Rebic Milan
37' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Izzo Torino
53' Gele kaart Milan Gele kaart voor S. Kjaer Milan
65' Wissel Milan Wissel Z. Ibrahimovic voor K. Piatek Milan
71' Doelpunt Torino Doelpunt Bremer met assist van O. Aina Torino 1-2
74' Gele kaart Milan Gele kaart voor R. Krunic Milan
76' Wissel Milan Wissel R. Leao voor G. Bonaventura Milan
81' Wissel Milan Wissel H. Calhanoglu voor R. Krunic Milan
82' Wissel Torino Wissel K. Djidji voor Bremer Torino
90' Wissel Torino Wissel V. Millico voor A. Berenguer Torino
91' Doelpunt Milan Doelpunt H. Calhanoglu met assist van S. Castillejo Milan 2-2
93' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Conti Milan
106' Wissel Milan Wissel F. Kessie voor A. Rebic Milan
106' Doelpunt Milan Doelpunt H. Calhanoglu met assist van F. Kessie Milan 3-2
108' Doelpunt Milan Doelpunt Z. Ibrahimovic met assist van R. Leao Milan 4-2
111' Gele kaart Milan Gele kaart voor Z. Ibrahimovic Milan
112' Wissel Torino Wissel Lyanco voor T. Rincon Torino
112' Wissel Torino Wissel D. Laxalt voor L. De Silvestri Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Torino
Opstellingen Milan - Torino
De opstellingen van Milan en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Torino

Milan en Torino spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Torino in de Coppa Italia vond plaats op 12 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Torino slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.