Nabeschouwing Monopoli - Piacenza (1-1) (5-3 na strafschoppen) || Coppa Italia 2018/2019

Zondag 29 juli 2018 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Monopoli het zondag 29 juli 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Piacenza. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Vito Simone Veneziani in Monopoli.

Via de Monopoli - Piacenza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monopoli - Piacenza (1-1) (5-3 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Monopoli en Piacenza is onder leiding van scheidsrechter Ivan Robilotta geëindigd in een overwinning voor Monopoli. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Monopoli het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-3 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 97e minuut door S. Youssouph, waarmee Piacenza met 0-1 de leiding nam. In de 107e minuut moest van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Ivan Robilotta een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Piacenza verder met een speler minder. Vlak voor tijd werd de stand 1-1 doordat F. Scoppa van Monopoli een penalty wist te benutten in de 108e minuut.

In de 112e minuut moest Piacenza verder met een man minder, nadat M. Troiani een tweede gele kaart kreeg.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 5-3 score in het voordeel van Monopoli, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Monopoli - Piacenza 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monopoli - Piacenza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Piacenza Gele kaart voor A. Pergreffi Piacenza
65' Wissel Monopoli Wissel F. Berardi voor T. Mavretic Monopoli
68' Wissel Piacenza Wissel D. Di Molfetta voor A. Sestu Piacenza
82' Wissel Monopoli Wissel L. Paolucci voor D. Mangni Monopoli
89' Wissel Piacenza Wissel S. Youssouph voor N. Romero Piacenza
94' Gele kaart Piacenza Gele kaart voor Piacenza
91' Wissel Piacenza Wissel M. Troiani voor C. Cauz Piacenza
97' Doelpunt Piacenza Doelpunt S. Youssouph Piacenza 0-1
107' Rode kaart Piacenza Rode kaart voor Piacenza
108' Penalty Monopoli Penalty F. Scoppa Monopoli 1-1
112' Gele kaart Monopoli Gele kaart voor Monopoli
112' Tweede gele kaart Piacenza Tweede gele kaart voor M. Troiani Piacenza
116' Wissel Monopoli Wissel G. Pierfederici voor R. Gatti Monopoli
118' Gele kaart Monopoli Gele kaart voor Monopoli
1' Penalty gescoord in shootout Monopoli Penalty gescoord in shootout F. Scoppa Monopoli 1-0
1' Penalty gescoord in shootout Piacenza Penalty gescoord in shootout Piacenza 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Monopoli Penalty gescoord in shootout Monopoli 2-1
2' Penalty gemist in shootout Piacenza Penalty gemist in shootout Piacenza
3' Penalty gescoord in shootout Monopoli Penalty gescoord in shootout D. Donnarumma Monopoli 3-1
3' Penalty gescoord in shootout Piacenza Penalty gescoord in shootout Piacenza 3-2
4' Penalty gescoord in shootout Monopoli Penalty gescoord in shootout Monopoli 4-2
4' Penalty gescoord in shootout Piacenza Penalty gescoord in shootout Piacenza 4-3
5' Penalty gescoord in shootout Monopoli Penalty gescoord in shootout Monopoli 5-3
Video hoogtepunten en samenvatting Monopoli - Piacenza
Opstellingen Monopoli - Piacenza

Voorbeschouwing Monopoli - Piacenza

Monopoli en Piacenza spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Robilotta en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Monopoli en Piacenza elkaar treffen in de Coppa Italia.